Princovi praskli nervy! William nakričal na otca Charlesa
21 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Kniha Vojna bratov od renomovaného odborníka na kráľovskú rodinu a spoluautora seriálu Koruna opäť odhalila niektoré z udalostí odohrávajúce sa za bránami Buckinghamského paláca. Tentokrát si autor Robert Lacey posvietil na princa Williama (38), píše portál Aha!.


V knihe, ktorá nedávno vyšla, odhaľuje autor princov blízky vzťah s matkou Dianou (†37). Tá dokonca Williama považovala za svojho blízkeho dôverníka. O niečo chladnejšie vzťahy mal s otcom, princom Charlesom (71), hlavne po tom, čo došlo k rozvodu s princeznou Dianou a nakoniec k sobášu s jeho súčasnou manželkou Camillou (73).

V emotívnych hádkach, v ktorých bol väčšinou na strane svojej matky, sa potom nebránil veľkým gestám a emóciám, kedy na svojho otca neraz zvýšil hlas. Charles pritom radšej diplomaticky mlčal, aby situáciu nezhoršoval.

Užívatelia sociálnych sietí sú ako drogovo závislí, tvrdí vojvodkyňa Meghan
Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan (39) prirovnala užívateľa sociálnych sietí k drogovo závislým. Manželka princa Harryho (36) tvrdí, že ona žiadne podobné problémy nemala, hoci používala ako herečka Instagram, Twitter aj Facebook dlhé roky, informuje... Čítať ďalej
17 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Akonáhle bratia William a Harry (36) dospeli, k otcovi si našli cestu. Predovšetkým teraz možno povedať, že sa William s otcom najviac zblížili. Prispel k tomu aj odchod mladšieho z bratov do Spojených štátov, ktorý však znášala väčšina členov kráľovskej rodiny skôr negatívne.

Princ William si však viac ako jeho brat uvedomuje, že budúcnosť monarchie závisí na užšej spolupráci a nie je pre nikoho výhodné toľko chatrné vzťahy v rodine viac narušovať.

Fínska premiérka sa odfotila bez podprsenky a rozdelila spoločnosť
34-ročná fínska premiérka Sanna Marinová rozpútala na sociálnych sieťach žeravú debatu. Pre módny časopis sa totiž nechala odfotiť len v saku s hlbokým výstrihom, čo niektorých užívateľov sociálnych sietí značne pobúrilo. Vzápätí však vznikla aj... Čítať ďalej
20 | 10 | 2020 | Timotej Dudka