Polícia pátra po rodičoch detí, ktorí sa zúčastnili protestu proti vláde Igora Matoviča
19 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Besnenie niektorých protestujúcich v dave na sobotňajšej protestnej akcii pred úradom vlády má svoje následky.


Sobotňajší protest proti vláde Igora Matoviča si vyžiadal tvrdý zásah polície. Demonštranti hádzali do ozbrojencov petardy, kamene či fľaše. Davom sa ozývali aj vulgárne slová na adresu premiéra, a to sa premietlo aj v pátraní polície, píše na svojom portáli TV JOJ.
"Matovič je ten najväčší k***t"

Internetom sa začalo šíriť video v ktorom maloleté deti počas protestov kričia do megafónu vulgárne heslá. „Matovič je ten najväčší k***t, pochopte, že ho treba zabiť. Veď to sú akí debili aj Čaputová,“ ozýva sa vo videu malý chlapec, ktorému dospelý muž podáva megafón a predspievava pokriky. Ten následne vyzýva ďalšie dve dievčatá, aby sa pridali a vytvorili zbor.

Na video nasledujúci deň zareagovala polícia. „V súvislosti so včerajším zhlukom ultrapravicových radikálov pátrame po identite osôb na screenshotoch z videa - dvaja muži s megafónom a tri deti (jeden chlapec a dve dievčatá), prípadne ak viete, tak nám pomôžu aj mená ich rodičov,“ píše polícia na svojom facebooku.

Dospelé osoby sú podľa polície podozrivé z ohrozovania mravnej výchovy mládeže. „Môžeme uistiť verejnosť, že polícia sa venuje aj ďalším materiálom, na základe ktorých bude iniciovať ďalšie konania,“ dodáva podľa portálu noviny.sk polícia.



Brutálny protest proti vládnym opatreniam: Krik, svetlice, slzotvorný plyn aj vodné delo!
Policajti v Bratislave síce pripravili obrovské bezpečnostné opatrenia, všetko ale bolo márne. Na uliciach sa odohrávali krvavé scény plné násilia a vandalizmu. Čítať ďalej
17 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.