"Ak by som bol generálny prokurátor, osobne by som spracoval návrh na vzatie Matoviča do väzby", vyhlásil Harabin
19 | 10 | 2020 I Imrich Kovačič

Štefan Harabin vo svojom statuse na sociálnej sieti zverejnil videopríhovor, ktorý je odpoveďou na otázky, ktoré mu zaslala redakcia HD.


Prepis videopríhovoru na sociálnej sieti uverejňujeme v doslovnom znení bez akéhokoľvek redakčného zásahu či komentára.

"Vážené dámy, páni, milé vlastenky a vlastenci!

Matovič sa vyhráža vlastným občanom, odmietajúcim testovanie na Covid - 19. Vláda v súvislosti s koronavírusom poverila armádu prípravou a vykonaním celoštátneho testovania všetkých obyvateľov, starších ako desať rokov.



Vyčlenených má byť vyše osem tisíc vojakov. na odberových miestach budú pôsobiť aj policajti. Testovanie sa uskutoční od 30. októbra do prvého novembra. Zrejme zámerne na Dušičky. A o týždeň druhá fáza.

Matovič na tlačovej konferencii predstavil antigénový výterový test. Bombastická správa, lenže odborník na túto oblasť Richard Kollár mu odkazuje, že jeho antigénové testy nie sú určené pre bezpríznakových obyvateľov.

Práve príbalové letáky týchto testov upozorňujú, že sú určené iba pre príznakových občanov.

V ďalšej časti doslova odcitujem vyhrážku Matoviča. "Tí, čo nepôjdu na testovanie, budú mať iba nejakú základnú starostlivosť. Špeciality si budú napríklad priplácať." Neskutočné! Ak sa niekto nedá otestovať, tak stratí nárok na komplexnú zdravotnú starostlivosť. Ktorú má garantovanú v článku 40 Ústavy Slovenskej republiky, pán Matovič! Ten článok hovorí, že každý má právo na ochranu zdravia na základe zdravotného poistenia. Na bezplatnú zdravotnú starostlivosť! Tak isto na zdravotnícke pomôcky!

"Mohla to byť úniková cesta pre Sabovú" - komentuje Kočnerovu nevinu Štefan Harabin
“Zrejme si sudcovia špecializovaného senátu v kauze Kočner na poslednú chvíľu uvedomili vážnosť situácie a najmä notorický známy Lipšicovsko-politicko-mediálny diktát orgánom prípravného konania...”, tak si vysvetľuje rozhodnutie senátu... Čítať ďalej
04 | 09 | 2020 | Ivan Brožík


Si chorý na cukrovku? Srdcovocievne ochorenia? rakovinu či iné choroby? Alebo si starý? Aj keď nemáš príznaky na koronu, aj tak sa musíš dať otestovať! Keď nie, korupčný podvodný plagiátor a grázel Matovič zariadi, že zomrieš na cukrovku, srdcovo cievne choroby, na rakovinu! Respektíve inú chorobu! Preto, že nedostaneš ústavnú zdravotnú starostlivosť a potrebné zdravotnícke pomôcky. Hoci si celý život poctivo platil zdravotné poistenie.

Harabin varuje policajtov: Neudeľujte pokuty za rúška, lebo trestnoprávne zodpovední budete vy!
Štefan Harabin upozornil policajtov, že udeľovaním pokuty za nenosenie rúšok sa na základe nulitnosti nariadenia budú trestnoprávne zodpovedať. Čítať ďalej
09 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Pán Matovič, nastupuje pre Vás lekcia z práva:

Neviem, či Vám to pomôže, ale predsa. Za trestný čin nátlaku v zmysle paragrafu 192 odsek jedna, odsek štyri, písmeno d Trestného zákona za krízovej situácie za toto môžete dostať až doživotie! Krízovú situáciu si vyhlásila Matovičova klika sama. O tento trestný čin ide vtedy, ak páchateľ použije na jeho spáchanie proti inému psychické násilie. Presne toto Matovič robí, hej...

Neoprávnene núti iného, starého aj zdravého, aby niečo konal. Opomenul, alebo trpel v dôsledku núdze, alebo v tiesni. Čin je dokonaný aktivitou, ktorej obsahom je nútenie. Teda už to, čo teraz hovorí. Iného k určitému správaniu na základe jeho hmotnej núdze alebo inej núdze alebo tiesne. Nevyžaduje sa, aby páchateľ svoj zámer dosiahol.

Takmer milión ľudí žije na Slovensku pod hranicou chudoby. To nie je môj údaj. Zdroj je Slovenská sporiteľňa, zverejnené 15. mája tohoto roku. V hmotnej núdzi žije reálne viac ako polovica obyvateľstva.

Vyjadrením grázla Matoviča sú už teraz tieto kategórie ľudí psychicky vydierané a zastrašované. Dokonca, armádou a políciou. Ak by som bol generálny prokurátor, osobne by som spracoval návrh na vzatie Matoviča do väzby. Lebo mu hrozí už teraz trest doživotia. Pre dôvodné podozrenie zo spáchania trestného činu spomínaného nátlaku.

Grázel Matovič, daňovo-korupčný podvodník! Nastoľuje v štáte vojensko-policajnú diktatúru a zavádza už aj jej konkrétne praktiky.

Pán Matovič, iba Vám pripomínam článok 32 Ústavy Slovenskej republiky - občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v našej ústave ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené. Preto ľudia - nebojte sa!"

(Pozn. red. HD - čítali ste prepis príhovoru Štefana Harabina z jeho statusu na sociálnej sieti, do ktorého redakcia nijako obsahovo ani formálne nezasahovala.)

Podľa Harabina je nosenie rúška nezákonné mučenie, dáva trestné oznámenie na Mikasa
Štefan Harabin tvrdí, že človek, ktorý nie je nakazený koronavírusom, nemá právnu povinnosť nosiť rúško a podľa neho nemusí ani zaplatiť prípadnú pokutu. Je presvedčený, že ide o sadizmus opečiatkovaný hlavným hygienikom. Jeho príspevok za necelý... Čítať ďalej
08 | 09 | 2020 | Natália Sollárová