„Meďák“ po Karlovi Gottovi predaný! Kto si auto Slávika kúpil a za koľko?
18 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Nie je to ani tak dávno, od kedy portál Blesk, ktorý o veci informuje, ponúkal možnosť zaobstarať si mercedes, v ktorom sa kedysi vozil Karel Gott (†80). Lenže pozor, vozidlo už našlo nového majiteľa! Kto to je?


Auto, v ktorom jazdil Slávik v minulom desaťročí a viezol v ňom aj slávneho predstaviteľa Winnetoua Pierra Bricea (†86) počas jeho návštevy v Prahe, sa razom predalo za viac ako 23 000 eur. Pritom sa jedná o starší mercedes, ktorý by sa bežne predal len za zlomok tejto ceny - zhruba za 3 000 eur.

Ponuka visela na internete len pár hodín, ale záujemcovia sa našli ihneď. „Prišlo nám na neho sedem reakcií skrz kontaktný formulár, pričom inzerát videlo približne päť a pol tisícky užívateľov,“ uviedla pre Showtime Aneta Kapuciánová, manažérka PR a internej komunikácie webu, ktorý inzertný priestor prevádzkuje.

Karel Gott miloval humor: Aké boli jeho najobľúbenejšie vtipy?
Ak sa mu niečo nedalo uprieť, bol to zmysel pre humor. Karel Gott miloval najmä židovské anekdoty, ktorými pravidelne obšťastňoval poslucháča Českého rozhlasu. Tu sú jeho najobľúbenejšie vtipy, na ktoré budú fanúšikovia spomínať ešte veľmi dlho,... Čítať ďalej
15 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Totožnosť nového majiteľa vozidla síce zverejnená nebola, ale predsa len nejaké informácie sme sa o ňom už dozvedeli. „Vozidlo po Karlovi Gottovi sa predalo záujemcovi z Českej republiky. Jednalo sa jednak o fanúšika pána Gotta a zároveň o človeka, ktorý mal nejakým spôsobom vzťah k historickým vozidlám,“  prezradil predajca David Fleischer.

Podľa odborníkov by sa vozidlo takto nepredalo, keby nemalo auru Slávika. Nový majiteľ však ako bonus dostane osvedčenie o evidencii vozidla, kde je v kolónke držiteľa meno Karla Gotta.

„Výhra je, že to patrilo Karlovi Gottovi, ale inak, povedzme si úprimne, je to 20-ročný šrot a veľmi riziková investícia,“ povedal pre Showtime moderátor Autosalóna Josef Vrtal.

Daniel Landa sa naštval na Miloša Zemana: Na hrad poslal ostrý odkaz, pridal sa aj Hrušínský
Prezident Miloš Zeman naozaj rozvíril vody českého šoubiznisu! Svojimi slovami o hladných umelcoch zdvihol zo stoličky aj speváka Daniela Landu. Ten hlave štátu poslal veľmi ostrý odkaz, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
14 | 10 | 2020 | Timotej Dudka