Sisa Sklovská v slzách: Ukázala hrob, ktorý má na záhrade! (FOTO)
14 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Sisa Sklovská (54) zažíva veľmi smutné obdobie. Jej mačaciu svorku navždy opustil fúzatý mazlíček Leňa. Po sedemnástich rokoch spoločného spolužitia je to pre speváčku rana, píše portál Blesk. 


Celý život jej spoločnosť robia mačky a nie je tomu inak ani v manželstve s Jurajom Lelkešom (69). V ich rozľahlom dome našli útočisko hneď štyri mačky, ale pred dvoma rokmi sa kocúr Tymon stratil a už sa nevrátil.

„Tymon, ktorého som kedysi našla na ulici v Orechovej Potôni, išiel pred mesiacom ráno ako vždy von a dodnes sa nevrátil,“ smútila Sisa. Vtedy mala našťastie ešte ďalšie tri mačky - Leňu, Saly a Fabiosa.

Sisa Sklovská uteká od manžela! Odsťahovala sa z ich luxusnej vily
Speváčka Sisa Sklovská (53) sa za podnikateľa a finančníka Juraja Lelkesa (68) vydala v roku 2011 a od tej doby mali problém sa pravidelne vídať. Obaja sú totiž veľmi pracovne vyťažení a jednu dobu sa stretávali maximálne cez víkendy.. Teraz, keď... Čítať ďalej
06 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Cez víkend však prišla speváčka o ďalšiu mačku. „Moja milovaná Leňa ma sprevádzala 17 rokov môjho života. Stále bude v mojom srdci,“ napísala na sociálnu sieť Sklovská, ktorá zvieratko pochovala na záhrade a ukázala vyzdobené posledné miesto jej odpočinku. Sviečky a veniec zo šišiek sú priamo na jej hrobe.



Tak teraz už má len dve mačky, ale určite nebude dlho trvať a Sisa si zaobstará ďalšieho štvornohého maznáčika, aby jej robil spoločnosť.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/10/13/cvancarova-ako-slavna-adele-v-slzach-pre-zosnulu-makulku-%e2%80%a015/