Nečakané prekvapenie v pivnici. Neuveríte, čo majiteľke odhalil starý kufor
13 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Žena chcela predať byt, ktorý zdedila po mame, v pivnici ju ale po náleze starého kufra čakalo obrovské prekvapenie.


Obyvateľka Paríža, ktorá spolu s realitným maklérom pripravovala predaj majetku zdedeného po zosnulej matke, zažila poriadne prekvapenie. Ako informuje denník Le Parisien, žena menom Anne (55) natrafila v suteréne patriacom k bytu kufor, v ktorom bolo 500-tisíc eur v hotovosti, píše o tom portál noviny.sk.
Tŕnistá cesta ku kufru

Miestnosť, kde sa peniaze nachádzali, bola uzamknutá visiacim zámkom. Žena spočiatku nemala žiadne informácie o tom, čo sa v nej nachádza. Dokonca si myslela, že suterén nezákonne využívali ostatní obyvatelia nehnuteľnosti, lebo v matkiných veciach nenašla zodpovedajúci kľúč. Na dome aj vyvesila oznam v snahe kontaktovať osobu, ktorá pivnicu jej matky využívala.

Dokumenty nakoniec potvrdili, že suterén prislúcha k zdedenému bytu, a preto by malo byť všetko v ňom odovzdané dedičovi zosnulého majiteľa. Keď sa mesiac nikto neprihlásil, z dverí následne odstránili zámok a žena našla spomenutý kufor. Keďže nepoznala pôvod bankoviek a nechcela čeliť obvineniu z prania špinavých peňazí, kontaktovala príslušné orgány.

Neuveriteľné zárobky kráľovskej rodiny! Kto skrýva na konte NAJVIAC MILIÁRD?
Ak vás niekedy zaujímalo, ako sú na tom finančne členovia britskej kráľovskej rodiny, už nemusíte tápať. Bol totiž zverejnený zoznam, kde je úplne jasné, kto si drží prvenstvo v tomto rebríčku: A je to celkom jednoznačne kráľovná Alžbeta II. (93).... Čítať ďalej
01 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová

Na peniaze si ešte počká

Bankovky v nominálnej hodnote 50 a 100 eur teraz experti podrobia forenznej analýze. Ešte nezistili, či náhodou nie sú falošné, a tak zatiaľ nie je isté, či sa žena bude môcť stať právoplatnou majiteľkou nájdených peňazí. Francúzske médiá uvádzajú, že nájdenie hodnotného kufra nie je jediným prípadom tohto typu.

V októbri minulého roku sa konala dražba obrazu, ktorý istý muž zdedil spolu s majetkom príbuzného. Nenápadný obraz, ktorý roky visel v kuchyni, pôvodne považoval za bezcenný. Ukázalo sa však, že to bolo dielo talianskeho maliara z 13. storočia Cimabueho v hodnote zhruba 5,6 milióna eur, uvádza v závere webový portál TV JOJ.

Lovec UFO tvrdí, že v Južnej Karolíne objavil „mimozemské podzemné základne“
Samozvaný expert na UFO Scott Waring tvrdí, že objavil vchody do piatich rôznych podzemných základní v Južnej Karolíne. Podľa neho údajné základne majú tajné chodby, ktoré vedú k moru. Čítať ďalej
13 | 08 | 2020 | Ivan Brožík