Richard Müller priznal: Absurdné, ako mnoho situácií v mojom živote!
12 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Nečakané voľno, ktoré hudobníkom priniesla pandémia koronavírusu, využil Richard Müller na skladanie piesní na svoj nový album. Dosku pomenoval Hodina medzi psom a vlkom po magickej nočnej hodine medzi treťou a štvrtou ráno, kedy údajne umelci vytvárajú tie najlepšie diela, píše portál Stars24.


„To je neuveriteľný príbeh. Absurdné, ako mnoho situácií v mojom živote a v mojej kariére. Nechal som sa fotografovať svojím dvorným fotografom Mayom Hircom na obal knihy textov, a on mal v ateliéri svojho psa. Keď sme skončili, tak ma poprosil, aby som sa s tým psom vyfotil. Fotka ma zaujala do takej miery, že som si povedal, že to je hodina medzi psom a vlkom a také cédečko teraz natočím,“ prezradil Müller.

Richard Müller otvorene o svojej chorobe: Je to labilné a veľmi krehké!
Spevák Richard Müller (58) svoju maniodepresívnu psychózu pred verejnosťou netají. Podľa svojich slov už ale dlho neprežil žiadny zo stavov, ktoré toto závažné duševné ochorenie sprevádzajú. Dnes sa cíti oveľa lepšie, hoci spomienky na depresívne... Čítať ďalej
23 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Autorom všetkých skladieb je dvojica Müller - Uličný, iba skladbu Anomália napísal Laco Rychtárik. „Svojou náladou je trochu iná, ale myslím, že by bolo škoda ju nezaradiť. Stala sa takým predbežným singlom, ktorý som zaradil ako bonus,“ podotkol Müller. „Zvyšok albumu nie je tak depresívny. Myslím, že nikto v našom okolí niečo také nepotrebuje,“ dodal.

Štyri roky stará nahrávka s názvom 55 bola prvá v obsiahlej diskografii Müllera, na ktorej sa nepodieľal autorsky ani ako skladateľ ani ako textár. Všetky skladby napísal Ondřej Brzobohatý. Teraz je na novinke Müller takmer výhradným autorom hudby. „Mal som pocit, že si chcem po dlhých rokoch niečo sám zložiť. Ako celý život som aj tentoraz skladal na hotové texty,“ povedal.

Čo robili v karanténe? Zagorová s Margitom majú veľké plány!
Obaja mali koronavírus a obaja museli byť v karanténe. Štefan Margita ju mohol tráviť doma, Hana Zagorová si chvíľu pobudla v nemocnici. Teraz už sú v poriadku a chystajú veľké veci, píše portál Šíp. Čítať ďalej
12 | 10 | 2020 | Timotej Dudka