Nahá kampaň pre dobrú vec? Slávne hollywoodske tváre ukázali poprsie kvôli prezidentovi! (VIDEO)
11 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Americké prezidentské voľby sa nezadržateľne blížia, tento rok sa však skôr než vo volebných miestnostiach budú odohrávať cez poštu. A pretože má každý štát vlastné pravidlá a nie každý im rozumie, rozhodli sa niektoré hviezdy showbiznisu upozorniť na problém tzv. nahých lístkov, informuje portál Blesk.


Zvučné mená, ako Naomi Campbell (50), Tiffany Haddish (40), Mark Ruffalo (52), Chelsea Handler (45) či Sarah Silverman (49), sa zapojili do kampane organizácie NakedBallots, ktorá sa sústredí na jeden z veľkých problémov pri zasielaní volebných lístkov cez poštu. Ak sa totiž nedodržia určité pravidlá, stanú sa z nich „nahé lístky“ a teda neplatné, hoci volič vyplnil všetky kolónky správne.



Všetko je o detailoch a na tie sa v krátkom dvojminútovom videu snažia menované hviezdy upozorniť vlastnou nahotou. Niektorí hanbliví predviedli iba ramená, čo bolo prekvapením napríklad u topmodelky Naomi Campbell alebo komičky Amy Schumer (39). Komičky Handler a Silverman však na to išli zostra a ukázali hrudník zakrytý dlaňami - a na konci videa sa jedna z nich odhalila úplne!

V kampani sa na pár sekúnd mihol aj obľúbený herec Sacha Baron Cohen (48) v kostýme slávneho Borata, ktorému čoskoro vychádza pokračovanie úspešného filmu z roku 2006.

David Beckham ukázal, ako kombinovať sandále a ponožky
Prišli už časy antimódy? V dobách pandémie nahradilo tradičné estetické kategórie pohodlie, a nič nenasvedčuje tomu, že by sme sa chceli vrátiť k tomu, ako tomu bolo predtým, píše portál Vipshow.cz. Čítať ďalej
09 | 10 | 2020 | Timotej Dudka