NAKA zadržala slovenskú extrémistku Sheilu S.
09 | 10 | 2020 I Ivan Brožík

"Dňa 8.10.2020 bola zadržaná Sheila S., ktorá je obvinená z viacerých trestných činov. Vzhľadom na vykonávané procesné úkony sa nebude k veci bližšie vyjadrovať."



Iba toľko stručne informovala Polícia na sociálnej sieti o aktivite Národnej kriminálnej agentúry voči známej slovenskej extrémistke.


Príbeh Sheily S. sa začal pred viac ako tromi rokmi, keď na videu vyzývala na boj proti moslimom, potom zneuctila Korán. Videom, na ktorom obvinená Sheila S. zneucťuje knihu, o ktorej tvrdí, že je to Korán, urobila zo Slovenska podľa bezpečných analytikov možný terč pre teroristov. Senát Najvyššieho súdu SR neskôr na neverejnom zasadnutí rozhodol, že obvinenú Sheilu prepustia na slobodu. Nahradil ju však dohľadom probačného a mediačného úradníka nad obvinenou.


Najnovšie sa pridala k tzv. Občianskemu Tribunálu. Je to asi desiatka ľudí, ktorí zväčša šíria hoaxy a ich záľubou je protestovanie.


Občiansky Tribunál vedome provokuje políciu.


NAKA zadržala futbalistu Kamila K., obvinený je z týrania
Národná kriminálna agentúra (NAKA) zadržala v Trnave futbalistu Kamila K., ktorého vyšetrovateľ obvinil z týrania blízkej a zverenej osoby. Čítať ďalej
08 | 10 | 2020 | TASR