Manželka Haberu sa päťdesiatky nebojí: Peštová ukazuje skvostné krivky v spodnom prádle! (VIDEO)
07 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Päťdesiatka klope na dvere a topmodelka Daniela Peštová (49) ju môže privítať s otvorenou náručou. Nemá sa totiž čoho báť. Jej telo čerstvej dvadsiatky žiadne pol storočia netrápi, veď sa pozrite, čo skrýva pod červeným zvrškom, píše portál Blesk.


O dokonalom tele partnerky Paľa Haberu (58) sa toho popísalo už veľa. Vo svojich 49 rokoch Peštová dokazuje, že narastajúci vek nemusí trápiť žiadnu ženu (ani muža), stačí sa o seba starať, cvičiť, jesť zdravo a výsledky sa dostavia.

Na Instagrame sa odvážna modelka rada predvádza v plavkách, spodnom prádle alebo v inom sexy oblečení. Tentoraz sa rozhodla potešiť svojich skalných fanúšikov krátkym, hoci žeravým videom. Na sebe má červený komplet, vrchnú časť však nechala rozopnutú a odhalila tak svoje brušné svaly a vnady spevnené bielou podprsenkou.



Krátkym videom, ktoré zakončila zvodným pádom do mäkkej postele, uzavrela spoluprácu so známou značkou spodnej bielizne Victoria Secret. A komentáre na seba samozrejme nenechali dlho čakať.

„Koľko že to máte, 29?“ Divila sa fanúšička nad jej mladistvým vzhľadom a božskou postavou. „Zabijácke krivky ako vždy,“ odkázal jej ďalšia.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/10/06/rodina-limonadoveho-joea-karla-fialu-%e2%80%a095-odkazuje-smuclerovi-covid-19-ho-nezabil/