Ako je na tom nakazený Milan Kňažko? Vďaka telefonátu v tom máme jasno!
06 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

S obávaným ochorením Covid-19 sa nakazil aj Milan Kňažko, ktorý dokonca musel byť hospitalizovaný. Ako na tom momentálne je? Všetko sa vyjasnilo vďaka jednému telefonátu, píše portál Stras24.


V posledných dňoch a týždňoch pribúda prípadov nákazy koronavírusom viac a viac a ujsť jej nedokážu ani niektoré známe osobnosti.

Minulý týždeň informoval fanúšikov na sociálnej sieti o svojom zdravotnom stave Milan Kňažko, ktorý musel byť s ochorením Covid-19 dokonca hospitalizovaný v nemocnici. Jeho kolegovia sa samozrejme zaujímajú o to, ako s chorobou bojuje.

Milan Kňažko sa stal terčom nechutných útokov: Môže za to nákaza koronavírusom!
Milan Kňažko patrí medzi slávnych ľudí, ktorí sa nakazili koronavírusom. Niet pochýb o tom, že by bol radšej, keby sa tak nestalo. Zvlášť keď sa ukázalo, aké reakcie môžu zo strany niektorých ľudí nasledovať, píše portál... Čítať ďalej
03 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


„Telefonovala som s ním. Asi to nie je nič fatálneho, ale je na infúzii v nemocnici, takže to zrejme nie je ľahký priebeh. My starší sme už viditeľne ohrozenejší,“ uviedla Novému Času Oľga Feldeková s tým, že je potrebné nosiť rúška, pretože lepšiu ochranu sa zatiaľ nepodarilo vymyslieť.

Už skôr sa objavili informácie, že sa Kňažko koronavírusom nakazil v Česku, hoci sa to nedá stopercentne potvrdiť. Pravdou však je, že kvôli práci je u našich susedov pomerne často.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/10/06/rodina-limonadoveho-joea-karla-fialu-%e2%80%a095-odkazuje-smuclerovi-covid-19-ho-nezabil/