Skonala priamo manželovi v náručí! Smutný príbeh Slovenky počas cesty autobusom
05 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Smutná udalosť sa odohrala priamo na francúzskej diaľnici A16. Slovenka skonala rovno v manželovom náručí, ktorý už nemohol nič urobiť.


Žene najskôr bolo v autobuse len zle. Potom ale náhle zomrela. Skonala rovno v manželovom náručí, ktorý už nemohol nič urobiť.

O náhlej smrti Slovenky na diaľnici podľa portálu dnes24.sk informuje francúzsky portál lavoixdunord.fr. Žena mala len 40 rokov a podľa všetkého zomrela skutočne rýchlo a nečakane.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/08/22/popularny-spevak-%e2%80%a029-natocil-vlastnu-smrt-v-zivom-prenose-rozdrvil-ho-vlak-video/
Smrteľná nevoľnosť

Nemenovaná Slovenka s manželom sedeli v autobuse a smerovali po francúzskej diaľnici A16 smerom na Calais – Dunkerque. „Necítila sa dobre a požiadala vodiča, aby mohla vystúpiť z autobusu. Jej nevoľnosť sa ukázala ako smrteľná,“ píše francúzsky portál ktorý dodáva, že žena zrejme utrpela srdcový infarkt.

Čerstvý vzduch jej už, bohužiaľ, nepomohol a udalosti nabrali rýchly spád. „Skonala priamo pred svojím manželom, ktorý bol úplne bezmocný.“ Všetko sa odohralo na odstavnom diaľničnom pruhu. Presnú príčinu smrti určí pitva, píše v závere dnes24.sk.

Manželka zabitého Slováka v Belgicku si myslí, že J. Chovanec zomrel už v cele
Zomrel J. Chovanec už v belgickej cele? Manželka Slováka, ktorý zomrel v Belgicku si myslí, že áno Čítať ďalej
04 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.