Pedofilný učiteľ tanca, ktorý zneužil jedenásť dievčat, spáchal vo väzení samovraždu
04 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Smrť pedofilného učiteľa tanca Petra Dostála, ktorý si odpykával deväťročný trest za pohlavné zneužívanie dievčat z pražských materských škôl, kvalifikovala Väzenská služba ako samovraždu. Muž zomrel v apríli v mírovskej väznici. Matku dievčaťa, ktorá svoju šesťročnú dcéru nechávala muža dlhodobo zneužívať, poslal súd znovu do väzenia na 4,5 roka, informuje portál Aktualne.cz.


Podľa právoplatného rozsudku sa mal učiteľ popri treste odňatia slobody vo väznici so zvýšenou ostrahou tiež podrobiť ústavnej sexuologickej liečbe. Súdy mu tiež na maximálnu možnú dobu, teda na desať rokov, zakázali pracovať s deťmi. Muž si proti verdiktu podal odvolanie, jeho prerokovania sa však už nedožil. Z justičnej databázy vyplýva, že Najvyšší súd jeho odvolanie tento rok v máji zamietol.

Lektor tanca zneužil v rokoch 2015 a 2016 desať dievčat v siedmich rôznych škôlkach a jedenástu na letnom tanečnom sústredení. Dievčatá pred skrytou kamerou bozkával, hladil alebo vykonával snimi kopulačné pohyby.

Neuveriteľné! Inkontinentný pedofil nepôjde do väzenia. Príčina vás šokuje
Obézny inkontinentný (neschopný udržať moč alebo stolicu – pozn. red.) bývalý učiteľ (61) z Austrálie je stíhaný a usvedčený z pedofílie, pretože mal sexuálne zneužívať malých chlapcov. Kvôli svojej hmotnosti ale nebude v base ani jediný deň! Do... Čítať ďalej
16 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


U troch dievčat zašiel ešte ďalej. S dvoma mal orálny sex. Z tretej, šesťročnej, si urobil tanečné asistentku, ktorá ho sprevádzala na detských kurzoch a s ktorou mal sexuálny vzťah. Po dobu dvoch rokov ju postupne cielene učil rôzne praktiky a natáčal s ňou pornografické videá. Na súde uviedol, že s ňou chcel byť až do smrti.

Matku dievčaťa, ktorá svoju šesťročnú dcéru nechávala dlhodobo zneužívať svojím pedofilným známym, poslal vo štvrtok odvolací Vrchný súd v Prahe znovu do väzenia na 4,5 roka. Verdikt je právoplatný. Rovnaký rozsudok vyniesol súd tento rok v januári, rozhodnutie ale zrušil Najvyšší súd.

Obžalovanej hrozilo za obchodovanie s ľuďmi a za ohrozenie výchovy dieťaťa osem až 15 rokov väzenia, súd však uložil trest výrazne pod hranicou trestnej sadzby. Matka dieťaťa zverovala pedofilovi dcéru niekoľkokrát týždenne aj po tom, ako sa v októbri 2016 dozvedela o jeho sexuálnej orientácii.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/08/07/aj-druzicka-princeznej-diany-%e2%80%a0-36-sa-ocitla-v-pazuroch-pedofilneho-zvrhlika-epsteina-kam-ju-zatiahol/

Prvostupňový súd žene pôvodne uložil trojročný trest s odkladom na päť rokov. Chcel tým zabezpečiť, aby dcéra naďalej vyrastala v úplnej rodine. Vrchný súd ale rozsudok označil za zjavne neprimeraný a trest zvýšil na 4,5 roka nepodmienečne.

Najvyšší súd na základe matkinho odvolania právoplatný rozsudok zrušil a odvolaciemu senátu uložil, aby lepšie odôvodnil, prečo uprednostnil záujem štátu na potrestanie obžalovanej miesto najlepšieho záujmu dieťaťa. Žene zároveň odložil výkon trestu.

V Poľsku zverejnili druhý diel dokumentu o pedofilných kňazoch
V druhom dieli poľského dokumentu sa tvrdí, že kňazi obvinení z pedofilných skutkov zvyčajne neboli za svoje konanie potrestaní a často boli len presunutí do iných farností. Čítať ďalej
17 | 05 | 2020 | TASR


Predseda odvolacieho senátu Luboš Vrba teraz žene znovu uložil nepodmienečný trest. „Bola to obžalovaná, ktorá fatálnym spôsobom zlyhala vo výchove maloletej. Mala to byť predovšetkým ona, komu leží na srdci úspešný vývoj dieťaťa,“ konštatoval v odôvodnení rozsudku. Podľa Vrby to bola práve matka, ktorá svoju dcéru vystavovala sexuálnym útokom Dostála, hoci vedela o jeho pedofílii.

Vysokoškolsky vzdelaná žena na súde v minulosti uviedla, že sa Dostálom nechala zmanipulovať. Učiteľ ju vraj presviedčal, že jeho vzťah s jej dcérou je prevažne platonický a že so sexuálnymi aktivitami nezačnú skôr ako v jej 15 rokoch. Jej obhajca dnes poukazoval na to, že sa matka aj celá rodina dievčaťa snaží situáciu napraviť, pravidelne napríklad dochádza na terapie.

Krásne telo ukrýva pod talárom. Sexi sudkyni však za odhaľovanie na internete hrozí vyhadzov
Okrem toho, že sudkyňa bez hanby ukazuje svoje vyšportované telo na sociálnych sieťach, občas pri svojich rozsudkoch ale nechávala prehovoriť svoju prchkú povahu!, píše Blesk. Čítať ďalej
02 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.