Matku (64) klanu Kardashian-Jenner obvinili zo sexuálneho obťažovania: Ako sa obhájila?
03 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Matka slávneho klanu Kris Jenner (64) a jej najstaršia dcéra Kourtney Kardashian (41) čelia škaredému obvineniu. Podľa súdnych dokumentov, ktoré dostalo E! News, muž menom Marc McWilliams žaluje hviezdy za predčasné ukončenie zmluvy. Matku tiež obvinil zo sexuálneho obťažovania a nespoluprácu.


Ako píše portál Super.cz, dotyčný pôsobil u rodiny ako ochranka a Kris Jenner mu mala neoprávnene skrátiť pracovnú dobu, odoprieť prestávky na jedlo, sťažovať si na neho jeho zamestnávateľovi a následne s ním ukončiť pracovný pomer.

Podľa McWilliamsa mala Kris voči nemu opakovane narážky so sexuálnym podtextom. Kris aj Kourtney všetky obvinenia popierajú s tým, že sú smiešne.

Šokujúce oznámenie Kim Kardashian: Koniec po štrnástich rokoch!
Je to tak! Toto bude pre rodinu Kardashianovcov rozhodne veľká zmena. Po štrnástich rokoch zmizne z televíznych obrazoviek reality show najznámejšej americkej prominentnej rodiny. Na svojom Instagrame to oznámila najslávnejšia zo sestier,... Čítať ďalej
11 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


„Kris Jenner a Kourtney Kardashian vehementne popierajú absurdné výroky ako kompletne vymyslené. Nie je na nich ani zlomok pravdy,“ stojí vo vyhlásení rodinného právnika Martyho Singera. „Kris kategoricky odmieta, že by sa voči bodyguardovi správala nevhodne, pracoval vonku a do jej domu nikdy nevkročil,“ dodal.

Doplnil, že potom, ako dotyčného opakovane prichytili, že počas služby spí v aute, požiadali spoločnosť, pod ktorou pôsobil, aby ho nahradila. McWilliams si zamestnávateľovi nikdy nesťažoval na nevhodné správanie Jenner.

Singer na záver dodal, že sa aj hviezdy chystajú podniknúť právne kroky proti McWilliamsovi. Plánujú podať žalobu za neoprávnené stíhanie.

Mariah Carey: Zdrogovali ma a chceli predať pasákovi!
Šokujúci denník Mariah Carey (50) konečne uzrel svetlo sveta! Kniha The Meaning of Mariah Carey (Zmysel Mariah Carey) je plná šokujúcich príbehov z detstva a skorej mladosti slávnej speváčky, ktorá nevyrástla zrovna v šťastnej rodine, informuje... Čítať ďalej
03 | 10 | 2020 | Timotej Dudka