Pastor zatknutý za údajné užívanie pervitínu s farníkmi a vyháňanie diabla z batoľaťa
02 | 10 | 2020 I Mário Martinka

Polícia uviedla, že v nákladnom vozidle Lloyda Laskera mladšieho sa našli drogy a fajka


Arkansaský farár bol uväznený za údajné užívanie pervitín s farníkmi a za vykonávanie exorcizmu na vychudnutom batoľati, píše independent.co.uk. Lloyd Lasker mladší, ktorý vedie kostol House of Refuge and Deliverance Ministries, bol políciou zadržaný na čerpacej stanici za údajnú držbu metamfetamínu a fajku.

Polícia uviedla, že boli privolaní do kostola, aby vykonali kontrolu, pričom našli vychudnuté a modrinami pokryté 21-mesačné dieťa a jeho matku. Žena im povedala, že chlapca „posadol démon“. Dieťa bolo prijaté do nemocnice s akútnym krvácaním do mozgu. Keď polícia zatkla 49-ročného Laskera v Mayflower v Arkansase, údajne sa priznal k tomu, že sa pokúša vykonať exorcizmus, ale polícii neposkytol žiadne ďalšie podrobnosti.

Podozrivý polícii tvrdil, že nevie o drogách v jeho aute, ale priznal sa k tomu, že drogu užívali s farníkmi a matkou chlapca. Pri prehliadke Laskerovho domu policajti našli brokovnicu, ktorú ako odsúdený zločinec nesmel vlastniť. Lasker bol obvineným z prechovávania kontrolovanej látky, prechovávania príslušenstva spojeného s drogami a z nelegálnej držby zbrane.

Americký pastor: "Neprestávajte platiť desiatky, aj keď stratíte prácu kvôli Koronavírusu" (Video)
Kenneth Copeland, americký evanjelický kazateľ vystupujúci v televízií, vyvolal vlnu kontroverzie po svojom komentári o tom, čo kresťania musia robiť napriek pandémii koronavírusu. Čítať ďalej
21 | 03 | 2020 | Mário Martinka