„Poznám mnoho blbých nariadení štátu, napríklad dane!“ Jan Kraus prezrádza, ako znáša kritéria vlády
01 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Jan Kraus sa vo svojej stredajšej show opäť vrátil k problematike koronavírusu. Česi by si podľa neho mali uvedomiť, že často žijú v určitej sociálnej bubline a že nie vždy je ich názor na túto zákernú chorobu skutočne pravdivý. Navyše poradil, ako by bolo možné sa s epidémiou jednoducho vysporiadať.


Ako píše portál Stars24, Kraus privítal divákov v sále aj v čase, ktorý označuje za „trošku nervóznu dobu“. Človek si podľa neho musí dnes dať pozor nielen na rôzne nové nariadenia vlády.

„Ja poznám mnoho blbých nariadení štátu, napríklad dane. Vždy, keď ich platím, tak si hovorím, ktorý idiot to vymyslel. Ale potom keď som napríklad dával rodičov do nemocnice, hovoril som si, že to nie je tak zlý nápad,“ priznal moderátor.

Jan Kraus má ostré lakte: Konkurencii prebral dvoch slávnych hostí!
Tuhý boj o divákov i hostí v rámci televízie Prima pokračuje. Jan Kraus prebral svojmu kolegovi Honzovi Dědkovi dvojicu slávnych hostí, ktorých si pôvodne dohodol on. Ako to služobne mladší moderátor prekusol? Čítať ďalej
22 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Poukázal na nové nariadenia, ktorá prišli s epidémiou Covid-19. Hlavné je vraj zachovať si svoj osobný pokoj. „Ja sa snažím naučiť sa demokraticky pristupovať aj k tomu, že sú odporcovia rúšok. To ja teda nie som, ale beriem, že on má názor, že to nie je správne. Ale to je, prosím pekne, len názor,“ zdôrazňuje Kraus.

Česi podľa neho žijú vo svojich sociálnych bublinách a mnoho z nich si myslí, že ich názor je pravdivý. „Hovoria napríklad, že u nás na Facebooku v skupine „1+1=3“ je nás päť tisíc. Chceš nám povedať, že sme ako všetci idioti?“ Parafrázuje Kraus tých, ktorí svoj názor vydávajú za jedinú pravdu.

Jan Kraus má strach z konkurencie! Súper už uštedril prvú zákernú ranu
Len čo sa na českej televíznej stanici Prima objavil nový formát talk show 7 pádů Honzy Dědka, začal v sledovanosti ohrozovať až valcovať Jana Krausa (66), na čo okamžite zareagoval aj tím jeho show. Červená sedačka musí z konkurenčnej relácie... Čítať ďalej
01 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Človek by si ale podľa neho mal byť vedomý svojej sociálnej bubliny a demokraticky prijímať aj tie ostatné. „A nie hneď hovoriť, že to je idiot. Aj keď sám s tým zápasím, to sa priznávam,“ smeje sa komik.

Aj preto je podľa neho dôležitý vlastný pokoj, rozvaha a optimizmus, ktoré si vraj môže každý sám vybudovať. „To v boji proti tej infekcii niekedy pomáha viac, než si sami myslíme,“ odkazuje Jan Kraus.

David Koller a jeho projekty: Vystriedal niekoľko kapiel, obul sa aj do komunistov!
Bubeník, spevák a skladateľ David Koller je už viac ako tri dekády zásadnou osobnosťou českej hudobnej scény. Autor mnohých dnes už klasických hitov vtlačil svoj rukopis kapelám ako Lucie, Kollerband a Pusa, prešiel však aj radom ďalších skupín a... Čítať ďalej
01 | 10 | 2020 | Timotej Dudka