Haščák nie je človek, s ktorým by som sa túžil kedykoľvek stretnúť, tvrdí Matovič
19 | 09 | 2020 I SITA

Premiér Igor Matovič (OĽANO) tvrdí, že spolumajiteľ Penty Jaroslav Haščák nie je človek, s ktorým by sa túžil kedykoľvek stretnúť alebo by vyhľadával akékoľvek stretnutie s ním. Uviedol to v reakcii na stretnutie Haščáka s predsedom parlamentu Borisa Kollára (Sme rodina).


Matovič poznamenal, že keď si pozrel videá, tak Haščákovi neveril ani slovo o tom, že ide písať nejakú knihu. Borisovi Kollárovi premiér aj podľa mimiky "v pohode veril". "Viem si predstaviť, že keď má nejaké články v Plus 7 dní, tak sa chce stretnúť s Haščákom. Ja osobne by som sa s ním nestretával," reagoval predseda vlády. Ako dodal, ak by sa Kollár chcel s niekým stretnúť tajne, tak by sa nestretával vo verejnom hoteli.

Predseda Národnej rady SR sa podľa informácií Denníka N v piatok (18. 9.) podvečer stretol s Haščákom. Schôdzka v hoteli v centre Bratislavy trvala takmer hodinu. Kollár tvrdí, že s Haščákom hovoril o článkoch v Plus 7 dní, ktoré idú proti nemu. Šéf Penty povedal, že s predsedom parlamentu chcel debatovať, lebo začal písať knihu, ktorá je aj o politike.

Jankovskej hladovka: Vo väzbe pije už sedem dní iba vodu a čaj.
Chce to dohnať až do extrému? Monika Jankovská sa pred týždňom rozhodla držať protestnú hladovku. Ako informuje portál tvnoviny.sk, podľa jej právnika je odhodlaná vydržať až „do konca“. Čítať ďalej
19 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.