Matovič opäť exceloval! Na svojom Facebooku sa vystavuje ako "fotomodelka"
13 | 09 | 2020 I Imrich Kovačič

Matovič mení profesiu? Užívatelia sociálnych sietí sa bavia snímkou, na ktorom slovenské premiér pózuje ako modelka.


Premiér Igor Matovič opäť baví sociálne siete. Návštevníkov jeho profilu mimoriadne pobavila nová fotografia, ktorú si zverejnil na svojom Facebooku aj Instagrame. Nevinný turistický výlet do Tatier ale týmto nabral úplne iný rozmer. Internet sa priam rehoce...

Matovič vyrazil za turistikou a navštívil Vysoké Tatry. Touto svojou voľnočasovou iniciatívou však oslovil ľudí opäť svojsky. S ruksakom na pleciach, vetrovkou uviazanou okolo pása v úzkych rifličkách a s lacnými teniskami napodobňoval zjavne Marylin Monroe. Sadol si opretý rukami na zábradlie a s vyloženými nohami rovno na Slavkovskej vyhliadke, tesne nad Hrebienkom.



Komentujúci na jeho profile nešetrili kritikou a výsmechom. Pridávali sa sa komentáre typu:
"To dávate na kapitána, tie pózy."
alebo
"To je ale pózička, pán premiér,"

Matovič sa nemôže diviť, ak ho Slováci pri takýchto verejných výstupoch naozaj neberú vážne. "Igor, z tohto bude viac meme, než si ľudská myseľ dokáže predstaviť," smial sa jeden komentujúci. A mal pravdu, internet totiž okamžite zaplnilo niekoľko vtipných obrázkov.
Matoviča si hneď vychutnal aj Blaha

Blaha nemá najmenšiu pochybnosť o tom, že predseda OĽaNO sa najviac zaujíma predovšetkým o vlastnú popularitu, než o blahobyt svojho národa. Zdôraznil ale predovšetkým morálnu stránku jeho prístupu, keď pripomenul zriadenie tzv. Fondu vzájomnej pomoci a príslušné webové stránky. Podľa Blahu Matovič týmto krokom skôr imituje sociálnu politiku a núti obyvateľstvo žobrať o pomoc.

Zatváranie obchodov napáchalo veľké škody. Sulík sa mu chce v budúcnosti radšej vyhnúť
Sulík považuje zatváranie predajní a reštaurácii za zlú myšlienku. Hoci bol tento krok počas prvej vlny správny, napáchal veľké škody. Pripustil však ďalšie opatrenia, pokiaľ čísla nebudú klesať. Čítať ďalej
13 | 09 | 2020 | Natália Sollárová