Koronavírus po Bílej a Zagorovej zasiahol aj Simonu Stašovú! Herečka stratila hlas
11 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Rovnako ako Hana Zagorová (74) a Lucie Bílá (54), bola zasiahnutá koronavírusom aj Simona Stašová (65). Obľúbená česká herečka sa momentálne nachádza v povinnej karanténe a navyše stratila hlas, a tak nie je istá ani budúcnosť jej ďalších predstavení, píše portál Extra.


Simona Stašová si aktuálne prechádza neľahkým obdobím. Zo zdravotných dôvodov muselo byť zrušené jedno z jej predstavení a následne zistila, že musí byť 10 dní v povinnej karanténe. Avšak aj bez nutnosti izolovať sa od ostatných by obľúbená herečka v blízkych dňoch hrať nemohla, stratila totiž hlas.

„Aj keby Simona v karanténe nebola, vystupovať nemôže,“ opísal denníku Aha! situáciu majiteľ divadelnej agentúry Harlekýn Václav Hanzlíček. Ten tvrdí, že v predstavení, v ktorom hovorí hlavne Stašová, by teraz hrať skrátka nemohla.

Hana Zagorová je v nemocnici nakazená koronavírusom. Manžel je v domácej liečbe
Hana Zagorová (73) v posledných dňoch zrušila niektoré vystúpenia. Po tom, čo bulvár špekuloval o vážnom ochorení, speváčka s manželom potvrdili, že sú nakazení koronavírusom, informuje portál iDnes. Čítať ďalej
05 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Hoci v karanténe musí byť Simona Stašová len 10 dní, nie je isté, či sa po tejto dobe vráti späť na javisko. Záleží teraz aj na tom, kvôli čomu hlas stratila a za ako dlho sa jej skutočne vráti. Nie je však jedinou umelkyňou, ktorá musela fanúšikom kvôli koronavírusu na nejaký čas zmiznúť z očí.

Okrem Stašovej zasiahol koronavírus aj obľúbené české celebrity Hanu Zagorovú či Luciu Bílú, ktorá musí byť v povinnej karanténe a fanúšikom tak na sociálnych sieťach oznámila, že koncerty naplánované na nasledujúcich niekoľko dní sa konať bohužiaľ nebudú.

Jakub Prachař a Diana Mórová opäť spolu: Intímne dotyky a spoločné fotky!
Údajná aféra Jakuba Prachařa a Diany Mórovej plnila stránky médií už pred mnohými mesiacmi. V týchto dňoch sa obaja znovu stretli, a to pred objektívmi fotoaparátov. Napriek tomu sa herci neudržali a došlo aj na intímnosti, informuje portál... Čítať ďalej
10 | 09 | 2020 | Timotej Dudka