Kráľovná Alžbeta II. (94) sa odmietla vrátiť do paláca! Fanúšikovia majú strach
10 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

To, že kráľovná Alžbeta II. (94) na leto opúšťa Londýn a odchádza na dovolenku do Škótska, nie je nič nové. Avšak tento rok sa to poriadne skomplikovalo a panovníčka sa vraj už nevráti! Jej verní poddaní tak o ňu majú veľký strach, informuje portál Blesk.


Leto trávila kráľovná v Balmorale a mnohí čakali, že na jeseň sa vráti do Buckinghamského paláca. Lenže so septembrom prišila aj hrozba druhej vlny pandémie koronavírusu, čo napovedá o mnohých komplikáciach.

Plány sa tak zmenili a nakoniec Alžbeta presídli na panstvo v Sandringhame a neskôr na hrad Windsor. V očiach jej fanúšikov to však vyvolalo veľké obavy, pretože im pripadalo, že rozhodnutie nevrátiť sa do hlavného mesta prišlo náhle a hlavne bez predchádzajúcich plánov. Niečo také u kráľovnej totiž nebýva zvykom.

Meghan deň pred megxitom zlomila srdce svojim zamestnancom: Takto to byť nemuselo!
Vernejších zamestnancov by hľadali len ťažko. Boli s nimi od svadby až po narodení Archieho (1), niektorí dokonca sprevádzali princa Harryho (35) pubertou. Potom im ale Meghan Markleová (39) zlomila srdce jedinou vetou a obrátila životy všetkých... Čítať ďalej
03 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Niet teda divu, že sa začali pýtať, či je Alžbeta skutočne zdravá a či majú všetky informácie, alebo im skôr niekto niečo tají. „Beda, ako nebude v poriadku,“ ozývali sa ľudia na Twitteri v strachu, že je panovníčka v ohrození.

Predsa len v jej veku by pre ňu ochorenie Covid-19 mohlo byť fatálne. Avšak ako uviedol pomocou oficiálneho vyhlásenia hovorca Buckinghamského paláca, nejedná sa o žiadne mimoriadne okolnosti.

„Kráľovná a jej manžel chcú stráviť nejaký čas osamote,“ znie jasné stanovisko. Nielenže budú obaja v bezpečí pred nákazou, ale ešte budú mať čas jeden na druhého. Čo viac by si asi Briti pre svoju ikonu mohli priať...

Johnny Depp požiadal o odklad súdu, aby mohol natáčať Fantastické zvery. Amber je však proti!
Fanúšikovia slávnej ságy o Harrym Potterovi už netrpezlivo čakajú na tretí diel pokračovania nadväzujúcej ságy s názvom Fantastické zvery a ich výskyt. Počkať si však pravdepodobne budú musieť pekne dlho, po pandémii sa totiž vyskytol ďalší problém... Čítať ďalej
10 | 09 | 2020 | Timotej Dudka