Neter Usámu bin Ládina podporuje Trumpa a tvrdí, že musí byť znovu zvolený, aby zachránil západný svet
07 | 09 | 2020 I Marek Molnár

Podpora od rodiny Usámu bin Ládina nie je práve najžiadanejšou výhrou v prezidentskej kampani, ale Noor bin Ládinová, neter vedúcej osobnosti z 11. septembra, podporila prezidenta Trumpa a tvrdí, že iba on môže zachrániť západnú civilizáciu, informuje portál RT.


"ISIS sa množil za vlády Obamu a Bidena," uviedla v sobotu pre New York Post bin Ládinová, ktorá svoje priezvisko odlišuje od svojho neslávne známeho strýka (v angličtine rozdiel medzi Laden/Ladin), ale svoj vzťah nikdy netajila.

"Trump ukázal, že chráni Ameriku a nás pred zahraničnými hrozbami zničením teroristov od základu ešte predtým, ako dostanú šancu udrieť," uviedla bin Ládinová.

Bin Ládinová, ktorá sa narodila a žije vo Švajčiarsku, je príležitostným návštevníkom USA a je veľkým fanúšikom americkej konzervatívnej politiky. Pravidelne ju je možné zazrieť v čapici „Make America Great Again“ a za svojho obľúbeného moderátora správ si vybrala Tuckera Carlsona z Fox News.

„Prestaňte štekať, francúzske psy!“: V Pakistane vypukli protesty za dotlač Mohameda
Tisíce ľudí sa stretli na protestoch v Pakistane po tom, čo francúzsky satirický časopis Charlie Hebdo vytlačil komiksovú paródiu na proroka Mohameda. Ide o podobnú provokáciu ako v roku 2015, keď časopis karikatúrou podnietil moslimov, aby... Čítať ďalej
06 | 09 | 2020 | Marek Molnár


"Som zástancom prezidenta Trumpa, odkedy oznámil, že kandiduje v prvých dňoch roku 2015. Sledovala som to z diaľky a obdivujem odhodlanie tohto človeka," uviedla a dodala, že "musí byť znovu zvolený, pretože to je nevyhnutné pre budúcnosť nielen Ameriky, ale aj západnej civilizácie ako celku."

Podpora od bin Ládinovej zanechala svoje stopy aj na Twitteri. „Ach, keby sa len dalo cestovať v čase a ukázať túto podporu niekomu z roku 2002 alebo 2003," zavtipkoval redaktor časopisu Forbes Scott Mendelson.



Zatiaľ čo džihádizmus Usámu bin Ládina spôsobil, že jeho meno poznajú všade vo svete, jeho rodina sa venovala rôznym a pokojnejším povolaniam. Noor je absolventkou obchodu a práva, pričom pracuje so začínajúcimi podnikmi vo Švajčiarsku. Jej sestra Wafah Dufour vyrastala tiež vo Švajčiarsku a je speváčkou a modelkou, ktorú profilovali okrem iného magazín GQ a BBC.

CNN sa sťažuje, že Fox News bude viesť prezidentskú debatu aj napriek tomu, že šíria konšpiračné teórie
Televízia CNN, ktorú kritici za správanie počas vlády Donalda Trumpa nazvali Conspiracy News Network (konšpiračná spravodajská sieť), drzo uviedla, že konkurenčná spoločnosť Fox News bola vybraná na usporiadanie prvej prezidentskej debaty v roku... Čítať ďalej
06 | 09 | 2020 | Marek Molnár