Pád Show Jana Krausa? Diváci sa mu kruto vysmiali! (VIDEO)
06 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Rýchla náhrada spôsobila viac škody ako úžitku. Jan Kraus dostal od divákov jeho relácie poriadny výsmech po tom, ako sa do jeho talk show dostal nečakaný štvornohý hosť, píše portál Ahaonline.


Účasť v jeho show na poslednú chvíľu odmietla zo zdravotných dôvodov speváčka Hana Zagorová a operný spevák Štefan Margita. Kvôli tomu museli tvorcovia známej relácie rýchlo nájsť náhradu.

Nový hosť, pes Simony Krainovej, ktorý nahradil slávny pár, však namiesto ovácií zožal výsmech. Mnoho posmechu a negatívnych komentárov padlo predovšetkým na hlavu ostrieľaného moderátora. Za to, že viedol rozhovor so psom osobitného vzhľadu, pozitívne ohlasy zrovna nezískal. Mnohých nepotešila ani prítomnosť Simony Krainovej.



„Ako fakt čivava Simony Krainovej? To je trapné, to sa na mňa nehnevajte,“ napísala jedna zo sledujúcich, kým sa ostatní postupne pridávali: „Množiarne si mydlia ruky... smutné... neklesol už moc hlboko?“

„To ako vážne, pán Kraus?? To ste u mňa dosť klesol,“ napísala ďalšia rozhorčená diváčka. „Čivava Angela dobre, ale tá trápna pani, čo tam bola s ňou ma trochu sr*la,“ vyjadrila sa ďalšia užívateľka Facebooku.

Toto sa veľmi nepodarilo!

Jan Kraus má ostré lakte: Konkurencii prebral dvoch slávnych hostí!
Tuhý boj o divákov i hostí v rámci televízie Prima pokračuje. Jan Kraus prebral svojmu kolegovi Honzovi Dědkovi dvojicu slávnych hostí, ktorých si pôvodne dohodol on. Ako to služobne mladší moderátor prekusol? Čítať ďalej
22 | 08 | 2020 | Timotej Dudka