Ukrajinský žrebec, veterinár i slovenský spevák: Milenci Ivety Bartošovej, na ktorých sa už zabudlo
01 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

O tom, ktorí muži prešli životom zosnulej Ivety Bartošovej (†48), by sa dal napísať niekoľkozväzkový román. Bolo ich totiž viac než dosť a je úplne jedno, či speváčku milovali, chceli sa priživiť na jej úspechu, alebo jej chceli pomôcť v boji s démonmi, ktorý bohužiaľ nakoniec prehrala, píše portál Expres.



Vitalij Kozlovskyj

S obľúbeným ukrajinským spevákom zoznámil Ivetu Bartošovú pred koncom roka 2010 Ihor Byčkivskyj, ktorý ju učil maliarskym technikám a bol členom jej koncertného tímu.

„Veľmi si rozumeli. A na Ivete bolo vidieť, že si užíva život naplno. Ani jej nevadilo, že pôjde len o krátke priateľstvo,“ prezradil pre Šíp umelec.

Čo má spoločné Dominika Gottová s Ivetou Bartošovou? Mrazivá paralela s nešťastnou legendou!
Závislosť na alkohole a liekoch či problematické vzťahy s mužmi. Jednoznačné fakty, ktoré Ivetu Bartošovú († 48) a Dominiku Gottovú (46) spájajú. Napriek tomu však najstaršia dcéra Majstra neustále presviedča okolie, že už vykročila na správnu... Čítať ďalej
21 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


S Vitalijom Iveta vystúpila na benefičnom koncerte proti AIDS a medzi oboma preskočila iskra. „Obaja sa stýkali v kaviarňach, niekedy aj v hoteli, kde bol ubytovaný. Bolo poznať, že sa Iveta v jeho prítomnosti cíti skvele, pretože sa stále usmievala,“ dodal.

„Dal som im dva obrazy, ktoré k sebe patrili, pretože boli namaľované ako séria. Jeden si odviezol Vitalij, druhý si vzala Iveta, ale o jeho osude už nič neviem,“ spomínal Ukrajinec žijúci v ČR.

„Pri každom stretnutí sa dychtivo vypytovala na Vitalija a zverovala sa mi so svojimi citmi k nemu. Myslím, že vtedy bola ochotná za ním odcestovať. Obdivovala na ňom jeho mladosť, krásu a charizmu. Keď sa Vitalij dozvedel o jej samovražde, veľmi ho to zasiahlo. Dodnes na ňu s láskou spomína,“ uzatvára maliar Ihor Byčkivskyj.
Karol Csino

So slovenským hercom a spevákom vytvorila pár na niekoľko mesiacov v roku 2002, pre speváčku bol hlavne sexuálnym objektom. Chcela ho celého, stále a nemohla vystáť, keď sa len pozrel na inú ženu.

Kvôli žiarlivosti ju nakoniec Karol Csino opustil. Svoju úlohu hral možno aj desaťročný vekový rozdiel. Zostali v kontakte a herec za Ivetou prišiel aj v čase, keď bola v liečebni kvôli závislosti na práškoch a alkohole v Kroměříži.

Českým divákom sa Csino aktuálne predstavuje v seriáli Ulica. Dlhšiu pauzu, pri ktorej sa stiahol z verejného života, vysvetlil denným štúdiom operného spevu.

Prvá láska Ivety Bartošovej skončila tragicky: Pod kolesami vlaku nemal Sepéši šancu prežiť!
Na českej popovej scéne žiarili Petr Sepéši (✝25) a Iveta Bartošová (✝48) iba dva roky, napriek tomu si stihli získať obrovské množstvo priaznivcov. Mladí ich zbožňovali a nebolo snáď dievčenskej izby, v ktorej by nevisel ich plagát, píše portál... Čítať ďalej
29 | 07 | 2020 | Timotej Dudka

Roman Hanke

Veterinár z pražských Petrovic padol Ivete do oka v roku 2006 vďaka jej fenke Gejše. K Bartošovej dorazil jednej noci z veterinárnej pohotovosti. Známa blondínka ho očarila na prvý pohľad. Bol v tom čase navyše rozvedený, a tak si maľoval idylickú budúcnosť.

Iveta už v tom čase trpela psychickými problémami, ktoré riešila alkoholom a závislosťou na upokojujúcich liekoch, čo budovaniu fungujúceho vzťahu veľmi neprospelo.


Nezhody vyvrcholili jej pokusom o samovraždu, ktorý Hanke kryl tvrdením, že sa jeho láska porezala o rozbitú misu. Zotrval s ňou až do doby, než bola odvezená do protialkoholickej liečebne v Kroměříži. Keď bola v starostlivosti lekárov, Hanke sa odvážil k radikálnemu kroku a s Ivetou sa rozišiel.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/07/01/sokujuce-slova-duchoslava-tusi-kto-moze-za-smrt-bartosovej-%e2%80%a0-48/
Roman Tříska

Svojho, psychicky zrejme nie veľmi vyrovnaného obdivovateľa Romana Třísku, ktorý bol odsúdený na dvanásť rokov za vraždu svojho otca, obvinila z únosu.

Médiá prinášali pikantné podrobnosti o tom, ako ju nahú pripútaval k radiátoru a opakovane znásilňoval. Údajne sa ju snažil presvedčiť, že ju zachraňuje pred útokom mimozemšťanov, a balil ju do alobalu, aby z vesmíru nebola vidieť.

Kvôli tejto šialenej historke Tříska dokonca skončil pred súdom, ktorý ho však o dva roky neskôr z obvinení očistil.

V tom čase sa hovorilo o tom, že Iveta Bartošová si celú anabázu s únosom vymyslela natruc Ladislavovi Štaidlovi, ktorý odletel do Ameriky bez nej, čo speváčka veľmi ťažko znášala. Vždy vyžadovala, aby sa svet točil okolo nej a bolo po jej, nehľadiac na to, že hudobník nikdy nebol vzorom vernosti.

Zdenka Studenková konečne prehovorila: Pravda o zákrokoch na jej tele!
Kvôli svojej „večne mladej“ pleti sa Zdena Studenková (66) stala terčom posmechu mnohokrát. Vraj je stará 4 tisíc rokov, navrhla pyramídy a pod.. Slovenská herečka si však z toho ťažkú hlavu nerobí a ďalej provokuje vyžehlenou tvárou, píše portál... Čítať ďalej
29 | 08 | 2020 | Timotej Dudka