Koronavírus u Vémolovcoch: Lela Ceterová opísala súčasný stav dcérky Lili
29 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Dcérka MMA zápasníka Karlosa Vémolu (35) a jeho partnerky Lely Ceterovej (30) už je na tom oveľa lepšie. Mamička malej Lili mala veľký strach nielen o ňu a o seba, ale aj o svojho„Terminátora“. Ceterová si však môže vydýchnuť, pretože je zrejme to najhoršie za nimi, píše portál Extra.


„Deň šiesty. Ako ja som rada, že už nemáme teplotu,“ vydýchla si Lela a natočila maličkú Lili, ako sa hrá. U Vémolovcoch bol potvrdený koronavírus už na začiatku týždňa a vyzeralo to, že s malou budú musieť aj do nemocnice.

Osemmesačné dievčatko sa potýkalo s vysokými horúčkami. Pre Ceterovú boli jej bolesti hlavy a hrdla spoločne s kašľom úplné nič oproti horúčkam, ktoré mala jej dcérka. Nakoniec však môžu rodičia zostať pokojní. Lela svojich priaznivcov každý deň informovala o tom, aký je ich zdravotný stav a predtým aj priznala, že sa cíti ako prejdená parným valcom a potrebovala by sa poriadne vyspať.



„Cítim sa, ako keby mi po tele prešiel nejaký valec. Ale my mamy si nikdy nemôžeme priznať, že sme choré a že nám niečo je,“ zavtipkovala Lela.

Dobre známy MMA zápasník Karlos Vémola už na začiatku týždňa prišiel s nepeknou novinkou o tom, že sa nakazil koronavírusom. A pretože sa nakazili aj jeho dievčatá, Lela s maličkou Lili, na zápas s Václavom Mikuláškom, známym tiež pod prezývkou Baba Jaga, nemá ani pomyslenie.

Karlos Vémola sa nakazil koronavírusom! Najočakávanejší zápas je v ohrození
MMA zápasník Karlos Vémola zažíva tento rok jeden problém za druhým. Kvôli pandémii bolo zrušených hneď niekoľko galavečerov, na ktorých mal český Terminátor znova nastúpiť do klietky. Teraz ale prišla ďalšia nepríjemná správa - pozitívny test na... Čítať ďalej
25 | 08 | 2020 | Timotej Dudka