Priznanie ex partnera Vondráčkovej: Lucka nebola dosť dobrá?!
27 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Krasokorčuliar Tomáš Verner (34), ktorý randil s Luciou Vondráčkovou (40), prežíva veľmi krásne obdobie. Je zamilovaný, čoskoro sa stane prvýkrát otcom a svoju manželku Tammy Sutanovú (32) obdivuje a miluje. Dokonca priznáva, že bola jeho nedostihnuteľným snom už v čase, keď tvoril pár so speváčkou.


Podľa slov Tomáša Vernera sa s exotickou krasokorčuliarkou zoznámili už v roku 2006 na majstrovstvách sveta, informuje portál Ahaonline.cz.

„Tammy reprezentovala Thajsko, ja som bol reprezentant Českej republiky. Prvý krok som urobil ja. Zamiloval som sa na prvý pohľad, ale bolo mi jasné, že tak krásnu ženskú asi v živote mať nebudem,“ komentuje po rokoch so smiechom zamotanú situáciu.



Aj napriek tomu sa o ňu vtedy aspoň pokúsil. „Skúšal som zbaliť Tammy, ale vôbec to nevyšlo. Dvanásť rokov na to sme sa stretli znova a naši priatelia nás dali dokopy. Šli sme na spoločnú večeru, z ktorej sa vykľulo rande. Potom už bolo to balenie vzájomne, trúfam si povedať. Takmer dva roky od prvého rande čakáme narodenie prvého potomka,“ dodáva spokojne.

Avšak tomu, kto pozná vzťahové peripetie českého šoubiznisu, možno neunikne jeden fakt. Zhruba v rovnakej dobe, kedy sa krasokorčuliar platonicky zamiloval do krásnej kolegyne, chodil so speváčkou Luciou Vondráčkovou. Ponúka sa teda otázka, či mu už vtedy bolo jasné, že s Luciou to bude len „na chvíľu“.

Spevák Sámer Issa šokuje: Za jeho rozchod so snúbenicou môže Lucie Vondráčková!
Ešte v septembri 2019 hovoril spevák Sámer Issa (35) o svadbe so svojou o osem rokov staršou partnerkou. Miesto očakávaného snubného prstienka však nasledoval rozchod! A ako prezradil sám umelec z celkom prvej série českej SuperStar, môže za to... Čítať ďalej
22 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


„Mala som pocit, že veľa cestujem, ale keď to porovnám s Tomášom, tak som totálny Honza za pecou. Trénuje v Oberstdorfe, má závody vo Viedni, v Číne. Takže je zázrak, keď sa stretneme. Ale je fakt, že všetko ide, keď sa chce,“ povedala speváčka v roku 2008, keď sa začalo špekulovať o ich rozchode.

Ten nakoniec odôvodnili veľkým pracovným vyťažením oboch hlavných aktérov. Lenže, ako to už chodí, všetko mohlo byť aj trochu inak...

„Zatajil mi Covid-19,“ tvrdí žena, s ktorou bol Vémola na tajnej hotelovej schôdzke! Čo na to Lela?!
Populárny MMA zápasník Karlos Vémola má veľký problém. Koronavírus, ktorým sa nakazil, neohrozuje len blížiaci sa zápas s Václavom Mikuláškom, ale predovšetkým jeho blízkych. Nakazila sa partnerka Lela, ešte len osemmesačná dcérka Lili, ale tým to... Čítať ďalej
26 | 08 | 2020 | Timotej Dudka