Karlos Vémola sa nakazil koronavírusom! Najočakávanejší zápas je v ohrození
25 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

MMA zápasník Karlos Vémola zažíva tento rok jeden problém za druhým. Kvôli pandémii bolo zrušených hneď niekoľko galavečerov, na ktorých mal český Terminátor znova nastúpiť do klietky. Teraz ale prišla ďalšia nepríjemná správa - pozitívny test na COVID-19, informuje web isport.blesk.cz. 


Tento rok je pre všetkých veľmi obmedzujúci. Svoje o tom vie aj MMA zápasník Karlos Vémola. Po období zápasového pôstu, ktorý spôsobila pandémia koronavírusu, sa tešil na návrat do klietky s Václavom Mikuláškom, prezývaný aj Baba Jaga.

Pred nedávnom bol však český Terminátor na operácii menisku, čo oneskorilo jeho prípravu na zápas, a teraz sa dokonca nakazil nový typom koronavírusu!



„Som po operácii kolena, a keďže som Terminátor, tak som veril, že to zvládnem a dám sa pred zápasom dohromady,“ odkazuje 35-ročný bojovník. „Ale bohužiaľ len čo sa mi začalo koleno dávať dokopy, tak na mňa vliezlo to svinstvo korona. A dosť ma to skolilo, mám ťažký priebeh, horúčky,“ priznáva Vémola.

Na test na COVID-19 došiel, pretože sa cítil horšie a horšie. V súčasnosti trávi celé dni v spálni, bojí sa totiž, aby nenakazil svoju dcérku Lili a partnerku Lelu.

Nad jeho súbojom s Václavom Mikuláškom, ku ktorému malo dôjsť 26. septembra na galavečere organizácie Oktagon, sa tak vznášajú veľké mračná neistoty.

Vémola je blbý, škaredý a berie steroidy! Drsné obvinenie MMA zápasníka Mikuláška
Z tých dvoch kamaráti asi nikdy nebudú. MMA zápasníci Karlos Vémola (35) a Václav Mikulášek (32), ktorí majú zmerať sily už za dva mesiace, rozbehli pred svojou krvavou bitkou brutálny trash-talk. Mikulášek v najnovšom rozhovore na plné ústa... Čítať ďalej
20 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


„Len som doliečil koleno, tak na mňa vletela toto. A vzhľadom k tomu, že do zápasu tak dlho nechýba, tak to zatiaľ moc dobre nevyzerá. Každopádne vás budem informovať. Držte sa a dávajte na seba pozor,“ apeluje Vémola a dodáva vojnový pozdrav: „Oss!“

Je teda ešte šanca, že sa dlho očakávaný zápas uskutoční v danom termíne?

„Hovoril som ako s Karlosom, tak i s Václavom,“ komentuje situáciu Ondřej Novotný, český promotér organizácie Oktagon MMA. „Máme riešenie, ktoré rovnako ako všetko, čo sa bude od septembra do decembra v Oktagone diať, oznámime na tradičnej veľkolepej tlačovej konferencii 1. septembra. Tam sa všetci dozvedia, čo a ako bude a nebude.“

Modelka prespala u Jágra, teraz je tehotná: Bude to hokejista!
Modelka Lucie Kovandová sa stane mamičkou, v týchto dňoch totiž na sociálnej sieti oznámila tehotenstvo. Podľa jej slov príde na svet malý hokejista, otcom je totiž známy extraligový útočník, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
23 | 08 | 2020 | Timotej Dudka