Jan Kraus má ostré lakte: Konkurencii prebral dvoch slávnych hostí!
22 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Tuhý boj o divákov i hostí v rámci televízie Prima pokračuje. Jan Kraus prebral svojmu kolegovi Honzovi Dědkovi dvojicu slávnych hostí, ktorých si pôvodne dohodol on. Ako to služobne mladší moderátor prekusol?


Ako informuje portál Stars24, Jan Kraus dostal pred časom na Prime ďalšieho konkurenta, začala sa totiž vysielať talk show 7 pádů Honzy Dědka. Ten už musel urobiť jeden ústupok vo veci červeného gauča, na ktorý sadajú hostia. Teraz bol nútený urobiť ďalší, čo oznámil na sociálnej sieti.

„Milí diváci a priatelia, bol som televíziou Prima požiadaný, aby som prenechal svojich dvoch milých hostí, pani Hanu Zagorovú a pána Štefana Margitu kolegovi Janovi Krausovi. Hoci som rovnako ako Jan Kraus na vojne nikdy nebol, ctím pravidlo služobne staršieho,“ uviedol moderátor na Facebooku.

Jan Kraus má strach z konkurencie! Súper už uštedril prvú zákernú ranu
Len čo sa na českej televíznej stanici Prima objavil nový formát talk show 7 pádů Honzy Dědka, začal v sledovanosti ohrozovať až valcovať Jana Krausa (66), na čo okamžite zareagoval aj tím jeho show. Červená sedačka musí z konkurenčnej relácie... Čítať ďalej
01 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Hudobný publicista tak musel hľadať náhradu. „Namiesto Hany Zagorovej a Štefana Margitu preto do môjho kresla zasadne Ewa Farna. Som veľmi rád, že Ewa pozvanie do môjho programu opäť prijala a som si istý, že vás jej vystúpenie poteší rovnako ako mňa,“ konštatoval.

„Nebudem vám klamať, mal som radosť, keď pani Zagorová a pán Margita prijali pozvanie do mojej talk show a na rozhovor s nimi som sa veľmi tešil,“ zveril sa Dědek a dodal, že dúfa v stretnutie s manželmi v niektorom z budúcich dielov.

Čo má spoločné Dominika Gottová s Ivetou Bartošovou? Mrazivá paralela s nešťastnou legendou!
Závislosť na alkohole a liekoch či problematické vzťahy s mužmi. Jednoznačné fakty, ktoré Ivetu Bartošovú († 48) a Dominiku Gottovú (46) spájajú. Napriek tomu však najstaršia dcéra Majstra neustále presviedča okolie, že už vykročila na správnu... Čítať ďalej
21 | 08 | 2020 | Timotej Dudka