Monika Bagárová úprimne: Takto to u nás po narodení dcérky chodí v spálni!
17 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Raz za čas sa Monika Bagárová (26) svojim fanúšikom zverí, ako prebieha výchova malej Rumi. V posledných odpovediach na Instagrame došlo aj na to, ako to po narodení dievčatka vyzerá u nich v spálni, píše portál Blesk.


Monika Bagárová priviedla dcérku Rumiu na svet 25. mája a od tej doby žije len pre ňu. O mene, ktoré dostala po mamičke Makhmuda Muradova, mali obaja hneď jasno, ale nebolo to jednoduché s úradmi.

„Meno Rumia sa riešilo dlho a dosť som bojovala, aby mohlo byť písané tak, ako je. Bol potrebný znalecký posudok a meno vyhľadať. Nebolo to jednoduché, ale podarilo sa,“ zverila sa speváčka, ktorá si nemôže sťažovať na to, že by ich maličká nenechala v noci spať.

Pyšná mamička Monika Bagárová: Ako je možné, že jej dvojmesačná dcérka už zarába?
Sú to ešte len dva mesiace, čo prišla na svet Rumia, dcéra Moniky Bagárovej a zápasníka Makhmuda Muradova. Sympatická speváčka teraz prezradila, že rodina už vďaka malému dievčatku zarába. Ako je to možné? Čítať ďalej
10 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


„Je to miláčik, neplače skoro vôbec. Vždy hovorím Machovi: Ruminka je tvoja výhra v lotérii, pretože môžeš s nami spať v spálni, nemusíš mať štuple do uší a krásne sa vyspíš." Tým prezradila, že spálňa nepatrí len jej a dcérke.

O tom, že budú rodičmi, mala dvojica jasno po troch mesiacoch vzťahu. A keďže sú obaja veľmi fixovaní na svoje rodiny, tak ju otázka, či Makhmudovi nevadí, že u nich doma trávi veľa času jej rodina, mierne rozhodila.

„Tak toto nikdy nepochopím u niektorých rodín alebo párov. Veď rodina je najviac, spoločne si užívame bábätko, pomáhame si a máme krásne vzťahy. Je to základ! Nevadí mu to a je rád, že sú s nami hlavne teraz, keď má prípravu na ďalší zápas,“ odpovedala Monika.

Dara Rolins o nahých fotkách: „Sex ma baví viac ako kedykoľvek predtým!“
Speváčka Dara Rolins (47) všetkým vyrazila dych, keď zverejnila fotky, na ktorých je v Evinom rúchu, a ukázala toho viac, než kedykoľvek predtým. Proti prípadnej kritike je však blondínka už dopredu obrnená a odkazuje všetkým: „Som žena a baví ma... Čítať ďalej
16 | 08 | 2020 | Timotej Dudka