Zoznam jej milencov je dlhý ako týždeň pred výplatou: S kým randila Agáta Prachařová?
03 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Agáta Prachařová Hanychová (35) túži po láske a opore. Hľadá ju veľmi zodpovedne a z nezdarov si nerobí ťažkú ​​hlavu. Skúša to ďalej a ďalej, až by človek nadobudol dojem, že je prelietavá a nevyzretá. Možno len nevie, čo chce, píše portál Expres.



Jiří Hudler

Hokejista Jiří Hudler bol Agátinou prvou veľkou láskou. Vzťah pritom vydržal len dva roky. Slávny športovec totiž nevynikal ako vzor vernosti a behal aj za inými ženami, obľúbil si hlavne Simonu Krainovú. Niet tak divu, že sa dievčatá odvtedy veľmi nemusia.

„Keď bol so mnou, za ku*vami chodiť nemusel, pretože ja ku*va som,“ vyhlásila na adresu podvádzanej Simony pred rokmi Hanychová.

Nové tetovanie Agáty Prachařovej: Potvrdila, že ním odhalila počet svojich milencov!
Lieči si snáď rozvádzajúca sa Agáta Prachařová (35) svojimi tetovaniami ranenú dušu? Po tom, ako sa rozpadol jej vzťah s Jakubom Prachařom (36), nechala si K. ako Kuba na svojom prste prerobiť na kosoštvorec, teraz prekvapila novými prírastkami na... Čítať ďalej
23 | 07 | 2020 | Timotej Dudka

Sámer Issa

„Nechali sme sa uniesť,“ hovorili Sámer Issa a Agáta spoločne, keď ich fotografi prichytili vo februári 2009. „Sme naozaj len kamaráti,“ dodala Agáta. Sámer však netajil fakt, že obdobie chodenia s kráskou bolo fajn.

„Občas nás to chytí, ale inak o nejakom návrate nepremýšľam, nepovažujem to, že si dáme sem tam pusu, keď sa náhodou vidíme, za vzťah,“ dodala lakonicky Hanychová, ktorá so Sámerom s prestávkami randila niekoľko rokov. Bol to však popravde taliansky vzťah, to má Agáta podľa jej skúseností rada...
Marek Šíša

Po Hudlerovi sa Agáta zahľadela do podnikateľa Mareka Šíši, s ktorým sa stačila aj niekoľkokrát rozísť. „Áno, vrátili sme sa k sebe, proste sme nemohli byť bez seba,“ prezradila v apríli 2008 Hanychová.

Agáta Hanychová ukázala nového priateľa: Je ako Prachař a možno ju bije, myslia si fanúšikovia
Agáta Hanychová sa rozhodla ukázať ľuďom na sociálnej sieti svojho nového priateľa. Tento krok však pravdepodobne už aj ľutuje. Informuje portál stars24. Čítať ďalej
18 | 04 | 2020 | Dominik Simon

Jan Charouz

Pár mesiacov nato už randila s automobilovým pretekárom Janom Charouzom. „Ten deň sme boli na nejakej grilovačke a chceli sme ju zakončiť niekde pri drinku. A pretože som o tej akcii vedela, zašli sme sem. Ale netušili sme, že nás ešte zachytia fotografi,“ vysvetlila v júni 2008 Hanychová, ktorá svojho partnera navštívila aj v Londýne, v meste jeho štúdií.
Robert Hájek

Ani so slávnym pretekárom nevydržala dlho a privinula sa do náručia zlatníka Roberta Hájka. S ním tiež vyrazila na exotickú dovolenku do Thajska, ktorá ale skôr ako spájaciu mala funkciu rozchodovú.

„Už sa to s ňou nedalo vydržať. Celú dovolenku len chlastala. Je to nevyzretá alkoholička. Ona nie je tučná kvôli jedlu, za všetko môže alkohol,“ povedal Hájek. „Vydesilo ma, že keď sme ležali na pláži a rozvalila sa, mala väčšie brucho ako ja,“ nebral si servítky pred ústa.

Agáta Hanychová si odskočila do Izraela: Zvedie zas v sexi šortkách učiteľa surfovania?
Agáta Hanychová (34) opäť utiekla za teplom. Začiatkom roka ešte trávila v Thajsku so sympatickým maklérom Zdeňkom. Informuje Super.cz. Čítať ďalej
03 | 03 | 2020 | Dominik Simon

Matouš Peschke

S modelom randila Agáta niekoľko mesiacov, došlo aj na dovolenku na ostrove Rhodos. Hanychová vždy so svojimi novými partnermi išla rovno na dovolenku, zrejme v domnení, že ich týmto spôsobom najlepšie preverí.
Jan Brabec

„Honza sa so mnou rozišiel,“ zverila sa Agáta s hysterickým plačom. „Vôbec neviem, čo sa stalo, prosím, na nič sa ma nepýtajte,“ pokračovala Hanychová.

Nešťastný rozchod neobjasnil ani samotný Brabec. „Je to osobná vec, nechcem sa k tomu vyjadrovať,“ povedal stroho motokrosový pretekár v auguste 2010.

Hanychová si pritom od ročnej známosti s pretekárom veľa sľubovala. Videla ho ako svojho budúceho manžela a otca svojich detí. „Je to prvý chlap, do ktorého som sa bláznivo zamilovala. Chcem si ho vziať a mať s ním veľa detí,“ rozhlasovala Agáta celému svetu.

Šokujúce tvrdenie Agáty Hanychovej: Koronu som mala už v januári!
Modelka Agáta Hanychová (34) si myslí, že prekonala koronavírus, bez toho aby bola pozitívne testovaná, alebo absolvovala testy na prítomnosť protilátky. K zisteniu dospela po tom, čo si spomenula, že v januári mala kašeľ a horúčku. Informuje... Čítať ďalej
26 | 04 | 2020 | Dominik Simon

Miroslav Dopita

Zoznámili sa v roku 2010, po roku vzťahu sa im narodil syn Kryšpín. Vzťah po veľkých problémoch a neverách v roku 2012 ukončili. Po škandáloch s exekúciami a nevydarenom vzťahu sa Dopita vyparil z Česka a ukryl sa na Bali.
Jakub Prachař

Agáta Hanychová vie prekvapiť, a tak sa v roku 2013 vydala za moderátora a speváka Jakuba Prachařa, o ktorom hovorila ako o svojej osudovej láske z mladosti. V roku 2017 sa im narodila dcéra Mia. Dovtedy však modelka mala stihnúť románik s fotografom Dereckom Hardom, okolo ktorého dosť zahmlievala.

Od tej doby, čo sa rozišla s Prachařom, Agáta nežije v celibáte a skúša to naďalej. Svoje o tom vie realitný maklér Zdeněk Turek, s ktorým bola v Thajsku, alebo kameraman Marek Niessner, s ktorým má randiť teraz.

Zdena Studenková sa stala terčom krutých žartov
Legendárna herečka Zdena Studenková (66) sa starnutiu bráni zubami nechtami, a to aj pomocou kliník estetickej chirurgie. Bohužiaľ však v očiach divákov je jej márnivosť k smiechu a dôvodom k najrôznejším vtipom a narážkam, píše portál... Čítať ďalej
02 | 08 | 2020 | Timotej Dudka