Veľkorysé rozhodnutie Zuzany Belohorcovej: Pred odchodom z USA rozdá časť svojho majetku!
02 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Zuzana Belohorcová (44) zmení svoje trvalé pôsobisko už za pár týždňov. Z luxusného apartmánu v Miami sa spoločne s rodinou sťahuje do bytu v Marbelle v Španielsku. Počas života nazbierala množstvo vecí, a pretože to odmieta všetko brať so sebou, začala súkromný majetok rozdávať cudzím ľuďom!


Dvanásť dlhých rokov si žila ako kráľovná Floridy, píše portál Blesk. Denne zásobovala sociálne siete fotografiami v plavkách, z radovánok pri mori a s odhalenou opálenú kožou na lehátku. Všetko ale raz končí a americký sen sa pomaly rozplýva - Zuzana Belohorcová sa sťahuje do Európy.

Dôvodov je mnoho, od koronavírusu a rasových nepokojov po biedne zdravotníctvo či školstvo. Priestranný domov predávajú za 2 500 000 dolárov a do predaja pôjde aj ich vila, čím ich v Štátoch už nič nebude držať. Teda okrem haldy osobných vecí.

S tými si ale pôvabná blondína poradila po svojom. Na sťahovanie každého kusu nábytku, šatstva, hračiek jej detí a iných drobností, ktoré za tie roky nazbierali, jednoducho nemá náladu ani kapacitu, takže to začala postupne rozdávať.

Koniec amerického sna Belohorcovej: Tvrdý stret s realitou
Zuzana Belohorcová (44), ktorá žije s rodinou už pár rokov za veľkou mlákou, sa chcela koncom roka presťahovať. Teraz sa bude musieť so svojim domovom rozlúčiť skôr, ako bolo v pláne, píše portál Aha! Čítať ďalej
26 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


„Už balíme. Nikdy som nič nevyhodila, je mi to vždy ľúto. A preto som sa rozhodla všetko poslať ďalej, pretože sa vždy nájde niekto, komu sa to môže hodiť,“ oznámila Zuzana na sociálnych sieťach, pričom prvé osobné veci už putovali k ľudom, ktorí ich potrebujú.

„Hromadu vecí nesieme do škôlky, kde si to učiteľky roztriedia, zvyšok potom ide do kostola,“ podelila sa bývalá moderátorka erotickej relácie. Nová životná kapitola sa najlepšie začína na nepopísanom liste a celá rodina sa na ňu veľmi teší.

„Budeme v Marbelle, už tam máme prenajatý byt. Deti tam na začiatku septembra nastupujú do súkromnej školy. A my si tam napríklad niekde na pláži otvoríme kaviareň,“ prezradil Zuzanin manžel Vlasta Hájek (44).

Vždy žhavá Dara Rolins prvýkrát odhalila tvár bez retuše: Nie som dokonalá! (FOTO)
Spevácku bohyňu Daru Rolins (47) fanúšikovia ospevujú za jej dokonalú postavu a celkový vzhľad. S blížiacou sa päťdesiatkou treba uznať, že vyzerá naozaj skvostne. Ani ona ale úplne nepopiera nemilosrdný zub času a tak verejnosti odhalila tvár v... Čítať ďalej
31 | 07 | 2020 | Timotej Dudka