Vopred dohodnutí paparazzi?! Meghan pomohol ku sláve podvod!
01 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Dnes už vojvodkyňa Meghan po sláve neprahne, aspoň to teda tvrdí. Zároveň si ale naozaj nemôže sťažovať na nezáujem okolo jej osoby. Avšak nie je to tak dávno, čo jej na popularite naozaj záležalo. Čo pre ňu bola ochotná urobiť?


Väčšina Britov Meghan nepoznala, keď sa v roku 2015 (to ešte nepoznala princa Harryho) objavila na návšteve Veľkej Británie, informuje portál Stars24. V zámorí síce bola relatívne známou herečkou, ale pre tunajšie bulvárne médiá nebola nijakým cenným úlovkom. Napriek tomu ju údajne prenasledovali „paparazzi“.

Po piatich rokoch sa objavili špekulácie, že išlo o podvod, v ktorom bolo všetko dohodnuté vopred!

William to prestrelil! „Čo to má znamenať?!“, kričala na neho Kate
Týmto darom manžel vojvodkyňu Kate rozhodne nepotešil. Podľa slov princa Williama ju dokonca šokoval! Hoci sa následník trónu snažil milovanú Kate potešiť, veľmi sa mu to bohužiaľ nepodarilo a medzi párom vzniklo nepríjemné dusno, informuje portál... Čítať ďalej
31 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


„Meghan vedela, že fotograf bude v blízkosti reštaurácie v Kensingtone, aby nasnímal jej príchod. Všetko to bolo dopredu dohodnuté. Keď prišla, bola veľmi pokojná a dokonca naznačila úsmev,“ uviedol zdroj pre denník The Sun.

Podľa informátora sa to vymykalo bežnej praxi. „Pre niekoho, kto v tom čase nebol veľmi známy v Spojenom kráľovstve, bolo nezvyčajné, aby sa v blízkosti takejto osoby náhodne objavil fotograf,“ konštatoval.

Vtedajšia agentka vojvodkyne Gina Nelthorpe-Cowneová však niečo také odmieta. „To nie je pravda. Neviem o žiadnych dohodnutých fotografiách, na ktorých sa objavila Meghan,“ nechala sa počuť.

Prečo mal predstaviteľ Old Shatterhanda v hlave striebornú doštičku a prečo ho otec vydedil?
Kto by nepoznal filmy ako Winnetou alebo Poklad na striebornom jazere? Veď tieto kúsky navštívilo v našich kinách najviac divákov v dejinách československej kinematografie! Aký osud mal slávny herec a predstaviteľ priateľa náčelníka Apačov, Lex... Čítať ďalej
31 | 07 | 2020 | Timotej Dudka