Na ženu v Plzni zaútočil staford: Jej syn vytiahol zbraň a začal strielať (VIDEO)
22 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Útoku amerického stafordšírskeho teriéra na ženu zabránil jej syn so zbraňou. Zviera zoskočilo z plotu a vrhlo sa na chodkyňu, ktorá držala malého psa. Muž začal strieľať, aby útočiaceho psa zastrašil. Celý incident odohrávajúci sa v Plzni natočila kamera okoloidúceho vodiča, informuje portál Novinky.


Rodina bola na výlete, keď prechádzala okolo rodinných domov. Ako vidieť na videozázname, znenazdajky zoskočil z betónového plotu domu pes a okamžite sa vrhol na ženu. Sprevádzal ju jej syn a jeho rodina. Syn totiž pracuje u mestskej polície a mal so sebou legálne držanú strelnú zbraň.



„Strelec najskôr skúšal mamičku kryť vlastným telom a stať medzi ňou a psom, následne odohnať psa kopom, a keď ani to nepomohlo, vytiahol zbraň, našiel bezpečné miesto, kam vystreliť, a vystrelil, aby nemusel psa zabíjať,“ uviedol pracovník firmy Kops, ktorá video poskytnuté strelcom zverejnila.

Streľba psa vystrašila a ten utiekol. Žena utrpela odreniny a drobné pomliaždeniny. Nikomu ďalšiemu sa nič nestalo. Incident trval niekoľko sekúnd a teraz sa ním zaoberá polícia.





„Zatiaľ prípad preverujeme v rovine priestupku, teda ako zodpovednosť majiteľa voľne pobehujúceho psa, tak oprávnenosť použitia zbrane,“ uviedla hovorkyňa českej polície Ivana Jelínková.


37 rokov sedel vo väzení za niečo, čo neurobil! Teraz je hviezdou Talentu a diváci šalejú (VIDEO)
V roku 1982 si išiel odpykať trest za zločin, ktorý nespáchal. Po neuveriteľných 37 rokoch bolo jeho meno očistené. Teraz je Archie Williams (59) jedným z favoritov talentovej súťaže a spolupracovať s ním chce rad legendárnych spevákov, informuje... Čítať ďalej
22 | 07 | 2020 | Timotej Dudka