Nové informácie o Michaelovi Schumacherovi: Priateľ, ktorý ho navštívil, má skvelé správy!
20 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Správy o závodnej legende Michaelovi Schumacherovi sú zriedkavé. Rodina o ňom nehovorí a takmer nikto k nemu nemá prístup. Aký je jeho zdravotný stav je teda skôr predmetom dohadov a špekulácií. Teraz sa ale objavili nové informácie od jedného z jeho priateľov, ktorý ho navštívil minulý týždeň!


Ako informuje portál Stars24, bývalý šéf Ferrari Jean Todt je jedným z blízkych priateľov legendárneho pretekára. Serveru Mail Online uviedol, že Schumachera navštívil minulý týždeň, a prináša dobré správy!

„Minulý týždeň som videl Michaela. Bojuje. Dúfam, že ho svet znovu uvidí. To je to, na čom on a jeho rodina pracujú,“ prezradil bývalý pretekár.

Schumacher má podstúpiť inovatívny zákrok, taliansky neurochirurg je však skeptický
Niekdajší fenomenálny nemecký pretekár F1 Michael Schumacher si bude musieť počkať na operáciu s využitím kmeňových buniek. Čítať ďalej
13 | 06 | 2020 | SITA


Následne uviedol, že je „nemožné“ povedať, či je Schumacher skutočne najlepším pretekárom všetkých čias. „Milujem Michaela. Nemožno však povedať, kto je najlepší. Sú tu Juan Manuel Fangio, Jim Clark, Ayrton Senna a Michael. Môžete hovoriť len o tom, kto je najlepší v určitej generácii,“ dodal.

Niekoľkonásobný majster sveta vo Formule 1 Michael Schumacher je už viac ako šesť rokov prakticky paralyzovaný. Žiadna liečba zatiaľ nezabrala a legendárny jazdec je tak denne pripútaný na vozík alebo trávi čas v posteli. Teraz svet aj rodina vidia nádej v metóde, kedy sa lekári pokúsi zregenerovať jeho nervový systém tak, že odoberú cievy z jeho srdca a následne vložia do mozgu.

Podľa serveru Daily Mail by mal legendárny jazdec čoskoro podstúpiť operáciu a zákroku sa zhostí profesor Philippe Menasché, expert na liečbu kmeňových buniek. „Sme schopní zregenerovať celý nervový systém. Nebudem tajiť, že ide o mimoriadne riskantnú operáciu, nemožno predvídať, ako dopadne,“ opisuje profesor.

Odhalenie: Prečo je na tom Michael Schumacher stále tak zle? Rodina má poslednú možnosť!
Legendárny pretekár Michael Schumacher je už niekoľko rokov držaný stranou od verejnosti. Od vážnej nehody na lyžiach v roku 2013 sa o ňom vie len veľmi málo a všeobecne sa má za to, že nekomunikuje a takmer sa nehýbe. Až teraz ale lekári... Čítať ďalej
01 | 05 | 2020 | Miroslav Tóth


Taliansky neurochirurg Nicola Acciari tvrdí, že u Schumachera došlo vplyvom nehody a poranenia hlavy k nezvratným zmenám, a už nikdy nebude rovnaký ako predtým. Je síce vraj šanca, že by sa niekedy mohol postaviť na nohy, plnohodnotný život už ale nikdy žiť nebude. Mozog ale momentálne nie je to jediné, s čím má problémy.

„Michael má zmenenú a zhoršenú tkanivovú, svalovú a kostrovú štruktúru. Je to dané mozgovou traumou, ktorú utrpel. Dnes je z neho úplne iný človek, než ako si ho pamätáme z pretekárskeho okruhu,“ uviedol pre talianske noviny Contro Copertino.

Aj podľa serveru Mirror sa jeho stav zhoršuje. „Trpí svalovou atrofiou, ktorá spôsobila úbytok svalov, a osteoporózu, čo oslabuje kosti,“ napísal server. Ako veľmi je situácia vážna však nikto neupresnil.

Hamilton chcel, aby Mercedes podporil černochov, ten mu prestriekal formulu čiernou farbou
Lewis Hamilton je jediným černošským pretekárom F1, niet teda divu, že má pocit, že musí niesť v tomto športe prápor hnutia Black Lives Matter práve on. Za neho sa postavil i jeho zamestnávateľ Mercedes. Britovi to bolo však málo, a tak tím... Čítať ďalej
07 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


V túto chvíľu sa má za to, že Michael síce nechodí a nehovorí, je ale schopný vnímať svet okolo seba. Jeden zo Schumacherových príbuzných totiž médiám pred časom povedal, že pretekár nie je schopný pohybu, napriek tomu vraj ale nejakým spôsobom s okolím komunikuje.

„Keď Michaela vezmete na invalidný vozík a posadíte ho pred krásnu panorámu hôr s výhľadom na jazero, niekedy plače,“ uviedol zdroj s tým, že bývalý jazdec prejavuje v určitých situáciách emócie.

Arcibiskup Georg Gänsweina navštívil legendárneho jazdca v roku 2016 a tvrdil, že vzhľad pilota F1 sa po nehode veľmi nezmenil. „Sedel som naproti nemu, vzal som do dlaní obe jeho ruky a pozrel sa na neho. Jeho tvár je, ako všetci vieme, typickou tvárou Michaela Schumachera. Teraz je však trochu plnšia,“ citoval arcibiskupa nemecký denník Bild.

So Schumacherom sa údajne stretol aj šéf Formuly 1 Bernie Ecclestone. Ten uviedol, že Michael nie je schopný vnímať. Dodal však, že až sa jeho stav zlepší, odpovie na všetky položené otázky.

Jaromír Jágr s kariérou rozhodne nekončí: Zápas ako tento ešte nikdy nezažil! (VIDEO)
Od konca poslednej sezóny riešili hokejoví fanúšikovia hádanku, či bude Jaromír Jágr ešte pokračovať na ľade. Legendárny hokejista konečne poskytol jasnú odpoveď, píše portál Stars24. Čítať ďalej
17 | 07 | 2020 | Timotej Dudka