Prestrelka Ivany s Dominikou! Namiesto uctenia Gottovej pamiatky padali ostré slová..
17 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

To bolo prekvapenie! Na hrobe Karla Gotta († 80) sa okrem kytice od rodiny objavilo aj dojemné vyznanie. Vdova Ivana (44), dcéry Lucie (33), Charlotte (14) a Nelly (12) a vnukovia Vojta (10) a Jan (8) poslali do neba pri príležitosti spevákových nedožitých 81. narodenín slová plné lásky aj bolesti, píše portál Aha!


Už na prvý pohľad ale podpisy nie sú kompletné. Chýba totiž Dominika (47). „Uctím otecka v priebehu týždňa, o spoločnej rodinnej kytici som nevedela,“ prezradila najstaršia Gottova dcéra. Medzi ňou a ostatnými pozostalými najskôr nepanuje zrovna mierumilovný vzťah, čo potvrdil aj oznam z pražskej udalosti Bertramka.

„Dominika o rodinu svojho otca nejaví žiadny záujem, je dospelá, a teda zodpovedná za svoje konanie. Dominika nie je s Ivanou v kontakte a o rodinu sa od svojho návratu do Česka nezaujíma. Rovnako tak sa nezaujímala o uloženie otca a nezaujíma sa ani o hrob,“ oznámila tlačová hovorkyňa rodiny Gottovcov Aneta Stolzová.

„Nezavolala Ivane ani Lucii, aby sa s nimi na čomkoľvek okolo nedožitých otcových narodenín dohodla,“ dodala hovorkyňa.

Vdova po Karlovi Gottovi už údajne nie je sama! Má Ivana tajnú lásku alebo milenca?!
Ivana, vdova po spevákovi Karlovi Gottovi, už údajne nie je opustená. Portál Stars24 informuje, že má niekoho, o kom verejnosť netuší! O koho ide? Čítať ďalej
07 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Dominika sa okamžite rozhodla vrátiť úder. „Nie je pravda, že sa o rodinu svojho otca nezaujímam. A je na manželke môjho otca, aby deti obvolala a oznámila im formu uctenia jeho pamiatky, ktorú chystá,“ rozhorčila sa najstaršia Slavíkova dcéra. S rodinou vrátane najmladších sestričiek podľa svojich slov v kontakte je. „Veľmi ma to vyhlásenie zabolelo a dokážem, že nie je pravdivé,“ odkázala Dominika vdove Ivane.

„Drahý Kájo, milovaný otecko a dedko. Moc nám chýbaš, je tu bez teba veľké prázdno. Spomíname na teba s láskou každý deň. Posielame pusu do neba,“ odkazuje do modravých výšin smutná rodina. Celé roky trávili Karlovy narodeniny spoločne na Bertramke, oslávenec na to dbal, stôl na terase s výhľadom snov na celé mesto sa prehýbal pod dobrotami.

Dnes je každý niekde inde. Ivana s dievčatkami odišla, druhorodená dcéra Lucia bola v práci, vnuci s babičkou na chate. Otázka je, kde bol Gottov zať Jan, manžel Lucky. Ani jeho meno totiž v liste nie je...

Dávna súrodenecká nenávisť Andreja Hryca: Odlúčená sestra mu napriek tomu zachránila život!
Hoci sestra Andreja Hryca (70) obetovala kus seba, aby chorému bratovi zachránila život, neznamená to, že spolu majú krásny vzťah. Dlhé roky spolu neprehovorili a ani darovaná kostná dreň, ktorá herca spasila od istej smrti, dlhodobý svár medzi... Čítať ďalej
15 | 07 | 2020 | Timotej Dudka