Polícia vyšetruje krádeže pri vodnej nádrži Domaša
17 | 07 | 2020 I TASR

Polícia vyšetruje dve krádeže pri vodnej nádrži Domaša. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.


K prvému prípadu došlo podľa jej slov v stredu (15. 7.) v noci v časti Petejovce v katastri obce Turany nad Ondavou."Neznámy páchateľ z kempového stanu zobral kľúče od vozidla, ktoré boli voľne položené na stolíku. Odomkol vozidlo odstavené pri stane a z batožinového priestoru vzal dve peňaženky s finančnou hotovosťou vo výške 1500 eur a 4000 českých korún," uviedla Ligdayová s tým, že vozidlo následne uzamkol a kľúče nechal na zemi.

Podobným prípadom sa zaoberá aj polícia v Slovenskej Kajni. Tam páchateľ kradol v rovnaký deň v noci v časti Domaše, Krym. "Otvoril zips na stane, vošiel dnu a priamo zo zápästia 40-ročného muža z obce Turá Lúka vzal hodinky a zo zeme vzal kľúče od osobného vozidla. Otvoril vozidlo zaparkované neďaleko stanu a z odkladacieho priestoru z peňaženky vzal 570 eur. Poškodený majiteľ škodu vyčíslil na 1200 eur," dodala Ligdayová.

Po vražde J. Kuciaka sa J. Čižnár stal známy svojím výrokom, že "rozpúta peklo"
"Dvakrát som sa v tejto súvislosti stretol aj s bývalou ministerkou pôdohospodárstva, ktorej som otvorene povedal, že na PPA sa dejú čudné veci, že systém je 'prehnitý'," povedal generálny prokurátor Jaromír Čižnár, ktorému končí funkčné obdobie v... Čítať ďalej
17 | 07 | 2020 | TASR