Na Slovensku vo štvrtok pribudlo 14 prípadov ochorenia COVID-19
17 | 07 | 2020 I SITA

Vo štvrtok pribudlo 14 infikovaných koronavírusom. Národné centrum zdravotníckych informácií o tom informovalo na webe covid-19.nczisk.sk.


Od prepuknutia ochorenia COVID-19 sa tak na Slovensku nakazilo už 1 965 ľudí. Uplynulý deň urobili laboratóriá 1 862 testov, spolu otestovali už takmer 238-tisíc vzoriek. Nepribudlo žiadne úmrtie, vyliečilo sa deväť ďalších pacientov. Počet ľudí, ktorí prekonali koronavírus, tak stúpol na 1 523.

Ako informovalo Ministerstvo zdravotníctva SR na svojej webovej stránke, počet hospitalizovaných pacientov stúpol na 15. U siedmich z nich bolo ochorenie COVID-19 potvrdené. Na jednotke intenzívnej starostlivosti sú dvaja pacienti, na umelej pľúcnej ventilácii nikto.

Štyri prípady nákazy koronavírusom potvrdili vo štvrtok v okrese Nitra. Zhodne po dva pribudli v okresoch Bratislava, Malacky a Senec. Jeden nový prípad evidujú aj v okresoch Liptovský Mikuláš, Prešov, Rimavská Sobota a Ružomberok. Ide o desiatich mužov a štyri ženy, sú vo veku od 1 do 56 rokov.

Polícia vyšetruje krádeže pri vodnej nádrži Domaša
Polícia vyšetruje dve krádeže pri vodnej nádrži Domaša. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. Čítať ďalej
17 | 07 | 2020 | TASR