Silvia Kucherenko čelí stalkerovi: Oplzlé správy a vyhrážky smrťou!
15 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Slávni majú zástupy oddaných fanúšikov. Neškodné správy sem tam vystrieda nevyžiadaná fotka, ktorá mohla ostať radšej v súkromnej zbierke, občas však niekto zájde za hranicu prirodzeného obdivu. Silvia Kucherenko (37) priznala, že jej osobný stalker dokonca vie, kedy chodí blondínka spať!


Ako píše portál Blesk, silikónová modelka sa na sociálnych sieťach rada predvádza. So zdieľaním polonahých fotiek idú však ruka v ruke správy od nadržaných chlapov všetkých vekových kategórií, popisujúcich, čo by s modelkou robili a na koľko spôsobov. Z takýchto vyznaní si Kucherenko väčšinou nič nerobí, keď sa jej však niekto začne bezdôvodne vyhrážať smrťou, právom je obozretná.

Skrz Instagram oboznámila fanúšikov s tým, že sa stala terčom útokov oplzlého indivídua. „Začali mi chodiť výhražné správy a ja každý jeden profil nahlásim, lebo toto už nie je sranda. Sú to všetko fejk profily vytvorené len pre tento účel, niekto to robí zámerne,“ napísala vyľakaná Silvia.



Dokonca sa podelila s jednou správou z archívu: „Som blízko teba, ku*da, viem o tebe všetko, viem, kedy chodíš spať, viem, kedy vstávaš, viem všetko, ku*da.“ Fanúšikov to šokovalo a s modelkou súcitia, pár z nich ale hľadalo chybu v Silvii. Jedna z fanúšičiek napríklad uviedla, že fotografiami v plavkách a spodnej bielizni tieto zakomplexované osoby provokuje a mala by sa teda zamyslieť, či jej zdieľanie odvážnych snímok stoja za to. Na to mala Kucherenko jednoduchú odpoveď - tieto fotky ju živia.

Navyše, už nežijeme v dobe, kedy sa za sexuálne obťažovanie považovala aj príliš krátka sukňa alebo výrazný make-up dievčaťa, ktoré si týmto o napadnutie alebo znásilnenie „koledovala“. Kucherenko však nie je z vyhrážok vydesená k smrti a ďalej teší fanúšikov svojím príťažlivým telom. V prípade, že by takéto správy prekročili istú hranicu, bolo by najlepšie zalarmovať políciu. Nie vždy ide totiž o plané reči!

Fiasko finalistov SuperStar: Prvý spoločný koncert, fanúšikovia však nedorazili!
Včera prebehol prvý koncert finalistov a víťazky tohto ročníka SuperStar. Že ste to nepostrehli? Nie ste jediní! Na udalosť, ktorá v minulých rokoch zakaždým zaplnila celé nákupné centrum či námestie, prišla tentoraz hŕstka detí a asi päť... Čítať ďalej
14 | 07 | 2020 | Timotej Dudka