„Zúfalá“ Belohorcová nesmie za svojou rodinou! Prísna karanténa jej narušila plány
13 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Zuzana Belohorcová (44) je v zovretí karantény a nevyzerá to, že sa z nej v najbližšej dobe dostane. To sa samozrejme odrazí aj na tradičných plánoch na leto - po desiatich rokoch úplne prvýkrát nenavštívi rodné Slovensko. Smútok v očiach? Ani nie. Predsa len sa jedná o karanténu v Miami, píše portál Blesk.


Viac ako tri milióny nakazených a denné rekordy novo infikovaných sú dobrými dôvodmi, prečo o pár týždňov či mesiacov karanténu predĺžiť a zostať v USA. Pozitívne májové prognózy sa úplne otočili v júni, kedy sa Štátmi prehnali rasovej nepokoje, ktoré na šírení nákazy nesú svoj podiel viny. A trpia aj ľudia, o ktorých by si to nikto nemyslel, napríklad bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová.

Tá žije s rodinkou na Miami už peknú dekádu. Každé leto však zamení divoké prímorské prostredie za upokojujúcu zeleň Slovenska a tradičnú domácu kuchyňu svojich rodičov. Kvôli koronavírusu ich ale tento rok nenavštívi, prvýkrát po desiatich rokoch.



„Desať rokov trávime letné prázdniny na rodnom Slovensku a Čechách. Kvôli situácii, ktorá teraz je, sme toto leto zostali zaseknutí doma na Miami Beach,“ oznámila kráska na sociálnych sieťach.

Napriek tomu to nie sú úplne smutné správy. S deťmi po boku si vytvárajú nové zážitky a leto v Miami predsa nie je na zahodenie. „Priznám sa, že je to najviac. Oceán, slnkom zaliate pláže.. Čo viac k letu potrebujeme?“ Horúce pláže a osviežujúco slaný oceán moderátorka na slovenskom skutočne nenájde.

Michal David oslavuje 60. narodeniny: Prišiel o peniaze i kamarátov! Prečo?
Za pár dní oslávi okrúhlu šesťdesiatku, kráľovi diskoték Michalovi Davidovi preto venoval pozornosť portál Blesk, aby sme si spolu s ním pripomenuli Davidove svetlé chvíle, ale aj tie temnejšie.. Čítať ďalej
12 | 07 | 2020 | Timotej Dudka