ŠOK: Europoslankyňa Monika Beňová čaká bábätko!
13 | 07 | 2020 I Peter Haluza

"Čakáme dieťatko, dcérku, som v 6. mesiaci a cítim sa naozaj fantasticky," napísala na sociálnej sieti M. Beňová.


Europoslankyňa za Smer-SD Monika Beňová čaká dieťa. Politička, ktorá bude mať v auguste 52 rokov, informácie denníka Plus Jeden Deň potvrdila aj na sociálnej sieti.

„Čakáme dieťatko, dcérku, som v 6. mesiaci a cítim sa naozaj fantasticky. Tehotenstvo považujem za veľmi krásne a šťastné a zároveň veľmi osobné a intímne obdobie v živote ženy,“ napísala na Facebooku.



 

Podľa informácií Plus Jeden Deň by otcom dieťaťa mal byť advokát Ľubomír Klčo (36), s ktorým dlhé roky spolupracovala. Beňová má z prvého manželstva syna Martina (30), druhé manželstvo s Fedorom Flašíkom bolo bezdetné.

Tehotenstvo si politička paradoxne práve vďaka koronakríze užila. „Bola som v treťom mesiaci, takže som nemusela cestovať do Bruselu, stresovať sa na letisku, ani chodiť medzi ľudí. Možno aj preto som zvládla celé obdobie absolútne bez problémov,“ povedala Pluske.

Meghan prišla o najlepšiu kamarátku, tá sa jej teraz vyhráža: „Už nemám čo stratiť, poviem pravdu!“
Bývali kamarátky, kým sa Meghan (38) s Jessicou Mulroneyovou (40) ostro nepohádali. Mulroneyová sa teraz s vojvodkyňou snaží akokoľvek spojiť - a dokonca sa uchýlila aj k vyhrážkam! Vraj o nej napíše šokujúcu knihu, ak nezapracujú na svojom... Čítať ďalej
12 | 07 | 2020 | Timotej Dudka