Sabbatini atakoval v Ohiu svoj najlepší výsledok v tomto roku, napokon skončil sedemnásty
13 | 07 | 2020 I SITA

Slovenský reprezentant v golfe Rory Sabbatini v závere uplynulého týždňa atakoval svoje najlepšie umiestnenie v tomto roku na turnajoch PGA Tour.


Štyridsaťštyriročný golfista s juhoafrickým rodiskom napokon v Dubline v americkom Ohiu skončil sedemnásty, keď po sobotňajšom treťom kole dokonca figuroval na výbornom 6. mieste.

Nedeľa Sabbatinimu veľmi nevyšla. Zahral jeden úder nad par ihriska a klesol do druhej desiatky. Celkovo na podujatí zaznamenal výkon 9 úderov pod par.

Angels aréna bude aj naďalej slúžiť športu, Košice vyčlenili na rekonštrukciu 1,4 milióna eur
Mesto Košice pripravuje rekonštrukciu Angels arény, ktorá bude aj naďalej slúžiť na športové účely. V mestskom rozpočte je na rekonštrukciu vyčlenených 1,4 milióna eur a samotné práce by sa mali začať v prvom polroku 2021. Čítať ďalej
13 | 07 | 2020 | SITA


Sabbatiniho najlepším výkonom v prestížnom seriáli v tomto kalendárnom roku zostáva 14. priečka z Fort Worth v prvej polovici júna, bol to prvý turnaj po reštarte sezóny. Jej pauzu spôsobila pandémia koronavírusu. Ešte v polovici decembra 2019 Sabbatini triumfoval na turnaji dvojíc QBE Shootout po boku Američana Kevina Twaya.

Vtedy sa stal vôbec prvým hráčom so slovenským občianstvom, ktorý ovládol jeden z turnajov pod hlavičkou PGA Tour. V minulosti si pripísal ešte vo farbách rodnej krajiny šesť turnajových prvenstiev na tejto úrovni.

Prvenstvo si v nedeľu vybojoval Američan Collin Morikawa, ktorý rovnako ako jeho krajan Justin Thomas dosiahol výkon 19 úderov pod par. Rozhodnúť musel až rozstrel, v ktorom na tretej jamke v poradí zvíťazil 23-ročný Kalifornčan Morikawa a pripísal si druhý celkový triumf na okruhu.

Volko dosiahol na stovke v Dubnici šiesty najlepší čas kariéry, 10,16 s ho teší napriek silnejšiemu vetru
Tri štarty a tri hladké víťazstvá si pripísal šprintér Ján Volko v úvodnom kole 7. ročníka atletickej ligy v Dubnici nad Váhom. Volko triumfoval na 100 m, 200 m a prispel aj k víťazstvu svojho tímu Naša atletika Bratislava v štafete na 4x 100... Čítať ďalej
13 | 07 | 2020 | SITA