Meghan prišla o najlepšiu kamarátku, tá sa jej teraz vyhráža: „Už nemám čo stratiť, poviem pravdu!“
12 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Bývali kamarátky, kým sa Meghan (38) s Jessicou Mulroneyovou (40) ostro nepohádali. Mulroneyová sa teraz s vojvodkyňou snaží akokoľvek spojiť - a dokonca sa uchýlila aj k vyhrážkam! Vraj o nej napíše šokujúcu knihu, ak nezapracujú na svojom vzájomnom vzťahu, píše portál Blesk.


Niektorí ľudia, ktorí sa pohybujú okolo niekdajšej vojvodkyni Meghan Markleovej, sú skutočne zvláštni. Podobne ako jej otec Thomas (75), ktorý o svojej dcére neváhal zverejňovať ich súkromnú korešpondenciu, alebo jej sestra Samantha (55), ktorá Meghan už niekoľkokrát varovala, aby sa začala stýkať so svojou rodinou, inak pôjde do televízie a bude na ňu vyťahovať najrôznejšiu špinu, došlo na vyhrážanie zo strany módnej návrhárky Jessicy Mulroneyovej.

Bývalá hviezda seriálu Kravaťáci s ňou podľa všetkého prestala komunikovať po tom, čo sa dostala do vyhroteného sporu s černošskou influencerkou Sashom Exeterovou (40). Obe dámy si mali vymeniť celú radu urážok na sociálnych sieťach, kam Exeterová písala o hnutí Black Lives Matter. Mulroneyová sa vraj previnila tým, že „použila svoje biele privilégium“ a bohatstvo, aby Exeterovú zastrašila.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/07/11/najvacsia-pamiatka-princeznej-diany-%e2%80%a0-36-v-troskach-meghan-ju-rozbila-na-kusy/

Celá kauza však mala na návrhárku tvrdý dopad, akonáhle došlo k jej zverejneniu. Prišla totiž o svoju televíznu šou so svadobnou tematikou I Do Redo, účinkovanie v Good Morning America, kanadský obchodný dom Hudson Bay s ňou zrušil lukratívne partnerstvo a jej manžel Ben (44 ) bol nútený ustúpiť od hosťovaní v talkshow CTV.

Vzhľadom k tomu, že Meghan vystupuje ako veľká ochrankyňa ľudských práv, a najmä práv černošskej komunity, rasistické vyhlásenie svojej bývalej kamarátky ju nenechali chladnou a Mulroneyovej dala jasne najavo, že ich priateľstvo, na ktorom sa mala vraj iba zviditeľňovať, skončilo. Hoci by sa talentovaná návrhárka s Meghan rada udobrila a všetko jej vysvetlila (čo sa týka hádky s Exeterovou, už sa jej stihla verejne ospravedlniť na svojom Instagrame), pôvabná manželka princa Harryho (35) je neoblomná.

Koniec kráľovskej rodiny? Erotický videozáznam princa Andrewa ju môže nadobro zdevastovať!
Kráľovská rodina si od škandálu princa Andrewa (61) na pár sekúnd uľavila. Potom však zatkli Epsteinovu († 66) dohadzovačku maloletých dievčat Ghislaine Maxwellovú (58) a nad monarchom sa znovu sťahujú mračná, píše portál... Čítať ďalej
09 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


„Jessica volá Meghan prakticky non-stop, a tiež prosí ich spoločných priateľov, aby sprostredkovali ich kontakt,“ prezradil zdroj britskému denníku Daily Mail.

„Je zničená z toho, že sa k nej Meghan otočila chrbtom v čase, keď ju najviac potrebuje. Jej priatelia jej ale dali jasne najavo, aby od nej nič nečakala. Keď Meghan niekoho odreže, urobí to navždy - rovnako ako v prípade jej rodiny.“

V tomto prípade má však Mulroneyová schované eso v rukáve. Zvažuje, že o Meghan napíše knihu, pretože „už nemá čo stratiť“. Niet pochýb o tom, že z čias, kedy vojvodkyňa zo Sussexu bývala hollywoodsku herečkou, bude pochádzať celý rad pikantných historiek, a tak sa ľudia nevedia dočkať, ako celá situácia dopadne.

A je to vonku! Priznanie Johnnyho Deppa z domáceho násilia: Prečo dal hlavičku svojej ex?!
Konečne je to vonku! Hoci to celý čas popieral, hollywoodsky herec Johnny Depp (57) nakoniec na súde v Londýne priznal, že zaútočil na teraz už bývalú manželku Amber Heardovú (34). Dal jej hlavičku medzi oči, vyplynulo z nahrávky, píše portál... Čítať ďalej
12 | 07 | 2020 | Timotej Dudka