Žije si na vysokej nohe! Jennifer Lopez si kúpila „víkendovú chalúpku“ za astronomickú sumu
11 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Zvodná americká speváčka Jennifer Lopez (50) si vie žiť, len čo je pravda! Svoje poctivo vydreté peniaze sa rozhodla investovať, a tak si zakúpila „chalúpku“ na prestížnej adrese v Los Angeles. Dala za ňu však sumu, z ktorej sa vám pretočia oči, píše portál Blesk.


O tom, že si zahraničné popové hviezdy žijú inak než tie naše, ktorým tento rok kvôli pandémii stačí dovolenka na osamotenej chalúpke pri jazierku, alebo na kamenistej pláži Chorvátska, nie je pochýb.

Dokonca aj to chatárčenie, ktoré je v tuzemsku tak populárne, rovnako ako zbieranie húb a chvastanie sa plnými košíkmi na sociálnych sieťach, je v hollywoodskej mierke niečím celkom iným. Sumy, ktoré sú celebrity za veľkou mlákou ochotné dať do „víkendovej chatky“, sú totiž dychberúce.



Napríklad legendárna Jennifer Lopez. Tá sa spoločne so svojím snúbencom Alexom Rodriguezom (44), známym baseballovým hráčom, rozhodla vložiť peniaze do nehnuteľností. Hoci na slávnom predmestí Encino v údolí San Fernando už vlastnia jednu luxusnú vilu, ktorej cena sa odhaduje na 28 miliónov dolárov, teraz spoločne zakúpili, ako sama J Lo poznamenala, „víkendový dom“ v hodnote 1,4 miliónov dolárov.





Nejde totiž o žiadnu chatrč, ale honosné sídlo postavené v roku 1948, teda ku koncu takzvaného „zlatého veku Hollywoodu“. Vila má tri spálne a dve a pol kúpeľní, hlavným vchodom sa príde rovno do obývacej izby kombinovanej s jedálňou. Skrz kuchyňu sa dá prejsť veľkými francúzskymi dverami na krytú terasu s malebným posedením, akoby stvoreným na grilovačky. Najväčšia spálňa má svoju vlastnú kúpeľňu - ako sa sprchovým kútom, tak aj s vaňou, a nechýba ani obrovský šatník.

Nájdete tu tiež pracovňu a izby pre deti. Tie sú síce skromnejšie, ale zato sú dve, pre obe Jenniferine dvojčatá, dcéru Emme aj syna Maxa (12). Potomkovia slávnej herečky a speváčky vzišli z jej manželstva s portorickým spevákom Marcom Anthonym (51), po ktorého boku žila do roku 2014.

Tom Hanks: Cukrovka, choré srdce a k tomu koronavírus! Herec opísal boj o prežitie
Nákaze novým koronavírusom sa nevyhol ani legendárny Tom Hanks (63), ktorý podrobne opísal svoj boj s chorobou Covid-19. Sám má totiž hneď niekoľko pridružených chorôb, a tak mal dôvod obávať sa najhoršieho, píše portál Stars24. Čítať ďalej
09 | 07 | 2020 | Timotej Dudka