„Snažím sa ho vyrovnať“: Ruská olympionička má problém s jej zadkom, pretože je príliš veľký na synchronizované plávanie
11 | 07 | 2020 I Marek Molnár

Ruská olympijská majsterka v plávaní Vlada Chigirevová odhalila, že trpí neobvyklým problémom: snaží sa zbaviť svojho dobre zaobleného zadku, ktorý jej podľa nej bráni vo voľnom pohybe vo vode, informuje portál RT.


Na rozdiel od žien, ktoré trávia hodiny v telocvični, aby si vybudovali silné zadky, Chigirevová vynakladá úsilie na presný opak.

25-ročná majsterka v plávaní sa sťažovala na sociálnych médiách, pričom zdôraznila, že jej „krivky“ spôsobujú ťažkosti v športovej kariére.

„Zdedila som od svojich rodičov úžasný tvar tela, ale v športe vás tieto krivky skutočne môžu obťažovať. Zatiaľ čo väčšina žien sa snaží zväčšiť zadok, ja sa ho snažím vyrovnať,“ napísala plavkyňa.



Majsterka v plávaní tiež zdieľa video, kde ukazuje cvičenia, ktoré jej pomáhajú vyriešiť tento „problém“.

Chigirevová a ostatní jej spoluhráči v súčasnosti pokračujú v denných tréningoch aj napriek pauze, ktorá bola spôsobená krízou Covid-19.



Plavkyňa, ktorá má okrem olympijského zlata 11 svetových a tri európske tituly, sa pripravuje na ďalší ročník letných hier v Tokiu, kde má v pláne obhájiť svoj titul.

Ruské morské panny, ako sa často nazývajú synchronizované plavkyne v krajine, sú na medzinárodnej scéne neporazené už po dobu 20 rokov od víťazstva na letných olympijských hrách v Sydney v roku 2000.



S barlou a hore bez: Madonna sa ani ako šesťdesiatnička nahých fotiek nebojí! (FOTO)
Ani po štyroch mesiacoch od zranenia kolena nie je Madonna (61) úplne fit. Aspoň podľa jej najnovšej fotky, na ktorej sa opiera o barle. Ale nebola by to ona, keby fotku trochu neokorenila, a tak sa pre istotu vyzliekla. „Každý má oporu,“ napísala... Čítať ďalej
09 | 07 | 2020 | Timotej Dudka