Aká matka, taká Katka: Dcéra Madonny prevetrala prsia aj ochlpenie!
11 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Najstaršia dcéra speváčky Madonny (61) Lourdes Leonová (23), občas označovaná za módnu ikonu novej generácie, v trendoch tento rok asi zaostala a vrátila sa do dôb, kedy bolo in nosiť v podpazuší dva „karfioly“. Že by sa inšpirovala svojou maminou?


Ako píše portál Blesk, v časoch dávnych, silne prevoňaných marihuanou a ozvučených slastnou hudbou od Beatles, bolo zarastené podpazušie u žien bežnou záležitosťou. Nikto sa nad hustým ochlpením nepozastavoval, kým reklamy na holiace strojčeky a žiletky, vďaka ktorým bude každá žena „prirodzene krásna“, nevytlačili tento trend z povedomia spoločnosti a nenormalizovali hladkosť.

Dnes sa holia aj dievčatá, čo ešte nie sú na prahu puberty a z dám s ochlpením na úplne bežných miestach sa stávajú diskutované vyvrhelkyne. Nie všetky sa však podriaďujú masám a dobe.





Rovnako ako jej drahá, starnúca, ale dušou stále mladá matička Madonna, sa 23-ročná Lourdes Leonová čas od času objaví s nejakým tým „karfiolíkom“ v podpazuší, teda neoholená. Nehanbí sa to predviesť ani u kávičky a cigárka v preplnenej záhradke newyorskej reštaurácie, kam v stredu vyrazila na pokec s priateľmi.

Na fotografiách si okrem neoholeného podpazušia možno povšimnúť, že Lourdes hlása slobodu ďalším partiám, tentoraz intímnom! Nezväzuje sa patriarchálnou podprsenkou a prsia zakryla priesvitným topom, ktorý odhalil všetko potrebné. A to len deň po tom, ako Madonna tiež odhalila prsia na sociálnych sieťach. Skrátka, aká matka, taká Katka.

S barlou a hore bez: Madonna sa ani ako šesťdesiatnička nahých fotiek nebojí! (FOTO)
Ani po štyroch mesiacoch od zranenia kolena nie je Madonna (61) úplne fit. Aspoň podľa jej najnovšej fotky, na ktorej sa opiera o barle. Ale nebola by to ona, keby fotku trochu neokorenila, a tak sa pre istotu vyzliekla. „Každý má oporu,“ napísala... Čítať ďalej
09 | 07 | 2020 | Timotej Dudka