Vémolova ex sa na údajnej nevere skvele baví! Po tom, ako ju Lela označila „k**vou“, naberá sily na ďalšie nezbednosti!
10 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Každá reklama je dobrá! Týmto heslom sa zrejme riadi sexi modelka Denise Ayverdi, známa ako expriateľka Karlosa Vémolu, ktorá bola označená Lelou Ceterovou ako jedna z dvoch „k**iev“, a na celej kauze sa evidentne skvele baví, píše portál Expres.


Po tom, ako si údajne s MMA zápasníkom a ešte ďalšou spoločníčkou Adelou užívala nielen krásne počasie v Saint-Tropez, si plnými dúškami vychutnáva svojich päť minút slávy. Najprv nadšene zdieľala články, ktoré vyšli v československých médiách. Teraz keď už kauza s údajnou neverou pomaly, ale iste utícha, na sociálnej sieti Denise uviedla, že je „troublemaker“ a hromadí sily na ďalšie huncútstvo! Čo od nej môžeme čakať?

Aféra s údajnou neverou českého MMA zápasníka Karlosa Vémolu je od víkendu hojne diskutovanou témou. Vtedy sa na zápasníkovom Instagrame objavila fotografia, na ktorej je Karlos s ďalšími športovcami.

Lela naznačila Karlosovu neveru: Prečo si nedáš fotku s tými k**vami? Už mi neklam!
Sotva sa oklepal z prehry v zápase storočia s Attilom Véghom (34) a prišlo ďalšie K.O! Tentoraz MMA zápasníka Karlosa Vémolu (35) poslala „k zemi“ jeho partnerka Lela Ceterová (30). Tá Karlosovi na Instagrame verejne napísala, že jej je neverný a... Čítať ďalej
06 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


„Makáme,“ napísal pod príspevkom Vémola, ktorý sa pripravuje na septembrový zápas s rivalom Václavom Mikuláškom.

Kým mu fanúšikovia cez sociálnu sieť posielali odkazy plné obdivu, jeho partnerka Lela Ceterová, s ktorou má Karlos malú dcéru Lili, vytasila drsný komentár, v ktorom naznačila Vémolovu neveru.

„A tie dve k**vy, čo s tebou leteli, vás fotia? Prečo si s nimi nedáš fotku? Nehraj to na Instagrame na rodinku, veľa ľudí vie, že práve ty anjel nie si, a mne už došla trpezlivosť! Klamstiev už bolo dosť! Zbytočne sa fotíš s chlapmi,“ napísala Lela, ktorej komentár vydržal na internete len chvíľu.

„Praskli mi nervy,“ vysvetlila neskôr svoje slová. Obaja sa následne robili, že sa vlastne nič nestalo, a celú aféru hodili na médiá.



„Rodina je najviac. Milujem svoje dievčatá najviac na svete a nenecháme si to bulvárom pokaziť,“ napísal na Instagrame Karlos.

Kým sa Karlos a Lela zo všetkých síl snažia na aféru s údajnou neverou zabudnúť a žiť normálny život, Denise Ayverdi, ktorá má byť jednou z tých dvoch „k**iev“, o ktorých Lela vo svojom príspevku písala, sa evidentne skvele baví.

Najprv Denise na sociálnych sieťach zdieľala články, ktoré o nej a Karlosovi písali médiá, a z aférky si robila srandu.

„Keď si raz po roku vyjdete k moru a je z toho hneď haló,“ komentovala články Denise, ktorá v roku 2013 získala titul 1. vicemiss Internet a objavila sa aj na titulnej stránke Playboya.



Teraz keď kauza pomaly, ale iste utícha, si Denise na svoj Instagram zase umiestnila sexy fotku, na ktorej je v akomsi cvičebnom úbore bez podprsenky.

V komentároch sa žeravá modelka nazvala „troublemaker“.

„Naberám silu na ďalšie rôzne nezbednosti,“ píše sexi provokatérka, ktorá s Karlosom Vémolom predtým randila, avšak nerozišli sa v dobrom.

Simona Krainová to schytala za nového maznáčika: „Nechutné“, búria sa fanúšikovia! (VIDEO)
Od chvíle, kedy si Simona Krainová (47) zaobstarala fenku Angelu, sa z nej stala zapálená psíčkarka. Modelka je dokonca roztomilosťou svoje čivavy tak nadšená, že sa často necháva uniesť ku vzájomným bozkom, avšak také prejavy lásky sa nestretli so... Čítať ďalej
08 | 07 | 2020 | Timotej Dudka