Hviezda zo seriálu "Glee" Naya Riverová sa pravdepodobne utopila. Telo však stále nenašli
10 | 07 | 2020 I Marek Molnár

Predpokladá sa, že bývalá hviezda seriálu „Glee“ Naya Riverová sa utopila počas plavby na jazere pri Los Angeles, uviedli vo štvrtok úrady, a to aj napriek tomu, že takmer 24 hodín po tom, čo bola naposledy videná, sa nenašlo žiadne telo,informuje portál Reuters.


33-ročná Riverová, ktorá v televíznom seriály hrala stredoškolskú roztlieskavačku Santanu Lopezovú do roku 2015, zmizla v stredu po tom, ako si prenajala loď pri jazere Piru so svojím štvorročným synom Joseym.

"Predpokladáme, že sa stala nehoda a utopila sa v jazere," uviedol vo štvrtok hovorca šerifa Chris Dyer.

Riverovej syn bol v stredu nájdený sám, pričom spal v lodi a povedal orgánom, že obaja išli plávať, ale jeho matka sa už nevrátila. Piru je rekreačné jazero, ktoré leží asi 50 kilometrov severne od centra Los Angeles.

Tesla: Elon Musk hovorí, že autonómne riadenie piatej úrovne je "veľmi blízko"
Základná funkčnosť autonómneho riadenia piatej úrovne bude v tomto roku dokončená, hovorí generálny riaditeľ Tesly, Elon Musk. Čítať ďalej
10 | 07 | 2020 | Mário Martinka


Úradníci uviedli, že nič nenasvedčuje faktu, že by šlo o cudzie zavinenie, ale tiež dodali, že je príliš skoro na to, aby sme povedali, čo sa skutočne stalo, alebo ako dlho bude trvať, kým sa nájde Riverovej telo.

"Ak sa telo zaplietlo do niečoho pod vodou, nemusí sa nikdy vyplaviť," uviedol seržant Kevin Donoghue. "Je to hrozná tragédia pre všetkých," dodal a vyjadril úprimnú sústrasť rodine Riverových.

Donoghue tiež poznamenal, že v oblasti kde bola loď nájdená, je hĺbka až 9 metrov, pričom je tam veľmi zlá viditeľnosť aj pre potápačov. Pod vodou sa nachádza veľa rastlín a rias.

Kanye West si robí na kandidatúre do Bieleho domu skôr reklamu: Nezvládol ani registráciu!
Kontroverzný rapper Kanye West (43) o svojich politických ambíciách hovorí už veľa rokov, ale až teraz oficiálne oznámil, že chce vstúpiť do boja o prezidentské kreslo v USA. Niektorí sú z jeho rozhodnutia nadšení, podľa iných je nepravdepodobné,... Čítať ďalej
09 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Do prieskumu sa zapojilo viac ako 100 ľudí, medzi ktorých patrili aj vrtuľníky a člny. Donoghue dodal, že pátranie bude pokračovať až do piatkového večera.

„Glee“, televízna hudobná dráma o stredoškolskom zbore, bola jedným z najväčších hitov popkultúry pred 10 rokmi, avšak zaznamenala viac tragédii.

Herec Cory Monteith, ktorý hral futbalového hráča Finna, zomrel v roku 2013 na predávkovanie drogami a Mark Salling, ktorý hral Pucka, sa zabil v roku 2018 po tom, čo sa priznal k vlastníctvu detskej pornografie.

Kim Kardashian predviedla neuveriteľný osí driek: Ľudia ju podozrievajú, že si vyoperovala rebrá! (VIDEO)
Jedna z najslávnejších svetových osobností Kim Kardashian (39) sa na sociálnych sieťach pochválila videom, na ktorom hrdo predvádza svoj osí pás. Je tak úzky, že v mnohých svojich fanúšikov vyvolal špekulácie, či náhodou nepodstúpila nejakú... Čítať ďalej
28 | 06 | 2020 | Redakcia HD