Koniec kráľovskej rodiny? Erotický videozáznam princa Andrewa ju môže nadobro zdevastovať!
09 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Kráľovská rodina si od škandálu princa Andrewa (61) na pár sekúnd uľavila. Potom však zatkli Epsteinovu († 66) dohadzovačku maloletých dievčat Ghislaine Maxwellovú (58) a nad monarchom sa znovu sťahujú mračná, píše portál Blesk.


Andrewova sesternica tvrdí, že má v zálohe zbraň, ktorá by rodinu mohla roztrhať na kusy - princovu sexuálnu nahrávku. A podľa jej slov ju plánuje použiť, aby unikla tvrdému trestu!

FBI kosí jedného priateľa zvrhlého pedofila Jeffreyho Epsteina za druhým. Ghislaine Maxwellová, jeho vysoko postavená asistentka, dobrá priateľka a zrejme aj zdatná kupliarka, skončila pred pár dňami v putách a ľudia sa domnievajú, že podobný scenár čaká aj princa Andrewa, ktorý sa stráni verejnosti a odmieta pristúpiť na žiadosť FBI, aby v Amerike podal svedectvo.

Podľa niektorých zdrojov sa obáva, že ide o lesť, ako ho vylákať z vlasti a zatknúť.

Najväčšie tajomstvo vojvodkyne Kate konečne odhalené! Prečo tak neznáša svoje meno?
Vojvodkyňa Kate je jednou z najobľúbenejších žien na celom svete. Už viac ako 10 rokov sa však vie, že toto označenie neznáša. Manželka princa Williama by si priala, aby ju ľudia oslovovali inak, a ako píše portál Stars24, teraz konečne vyšlo... Čítať ďalej
07 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Nakoniec to ale vyzerá, že mu nezostane nič iného. Podľa Christiny Oxenburgovej (58), dcéry princeznej Alžbety Juhoslovanskej (84) a Andrewovej sesternice z druhého kolena, má Maxwellová v zásobe niekoľko usvedčujúcich nahrávok a na jednej z nich účinkuje aj práve spomínaný princ. Maxwellová by nahrávky mohla úradom odovzdať výmenou za miernejší trest. Pre kráľovskú rodinu by však toto rozhodnutie bolo devastujúce.

„Je jedným z mnohých zachytených,“ prezradila denníku The Sun Oxenburgová, ktorá Epsteina aj Maxwellovú spoznala v 90. rokoch. „V tomto prípade nie je obeťou, Ghislaine nikdy nebola jeho priateľkou, nahrávala si ho. Priatelia svojich priateľov nenahrávajú,“ pokračovala.

Koho však syn britskej panovníčky Alžbety II. (94) na nahrávke obšťastňuje Oxenburgová neprezradila. Zrejme to ani nevie. Podľa nej si je Maxwellová veľmi dobre vedomá, že ide ku dnu, a plánuje so sebou stiahnuť úplne všetkých. Nahrávky si údajne uschovávala presne pre tento okamih.

Šokujúci odchod kvôli pedofílii! Kráľovská dvojica po vzore Harryho a Meghan uteká do Talianska
Meghan (38) a Harry (35) asi nebude posledný pár, ktorý sa vzdá kráľovských povinností a pôjde si „svojou cestou“. Skromná princezná Beatrice (31) je zo škandálov okolo svojho otca princa Andrewa (60) natoľko zničená, že sa od rodiny potrebuje... Čítať ďalej
04 | 07 | 2020 | Timotej Dudka