Jeden z najkrutejších indických gangstrov, bol zatknutý až potom, ako gang zabil 8 policajtov (VIDEO)
09 | 07 | 2020 I Marek Molnár

Vikas Dubey, notoricky známy gangster, ktorý čelí obvineniam z vrážd, únosov a vydieraní, bol zatknutý po tom, ako jeho gang zabil 8 policajtov, informuje portál RT.


Dubeyho zadržali vo štvrtok po návšteve chrámu v Madhjapradéši. Obchodník náhodou spoznal najhladanejšieho muža, ktorý pokojne nakupoval modlitebné pomôcky.

Medzitým začala eskalovať konfrontácia a Dubey udrel strážcov, ktorí ho následne odtiahli smerom k policajnej dodávke. Zábery zo scény ukazujú, že gangster je zbitý a tlačený do vozidla.



Dubeyho meno sa vrátilo do indických správ a policajných prípadov začiatkom minulého týždňa, keď pripravil masívny útok, ktorý zahŕňal až 60 jeho mužov vyzbrojených útočnými puškami a pištoľami.

Gangstri začali strieľať zo strechy, pričom prevyšovali počet policajtov, ktorých tam bolo okolo 30. Samotnému Dubeyovi sa podarilo utiecť, zatiaľ čo osem dôstojníkov bolo zabitých.

Krátko nato sa rozbehlo masívne pátranie a odmena za notoricky známeho gangstera sa zvýšila na 7 000 dolárov.

Dubeyho gangsterská kariéra sa začala v roku 1990, keď bolo zaregistrované prvé trestné konanie proti nemu. Do teraz čelí 60 obvineniam z páchania trestných činov vrátane obvineniam z vrážd, únosov a vydieraní.

Vodič SÚV vrazil do demonštrantov Black Lives Matter v New Yorku (VIDEO)
Motorista spanikáril po tom, ako ho obklopili demonštranti Black Lives Matter (BLM) na Times Square v New Yorku, pričom prešiel davom a zachytil sa mu do podvozku bicykel, informuje portál RT. Čítať ďalej
08 | 07 | 2020 | Marek Molnár