Barbie, ktorá bývala Kenom, nemá dosť! Tam dole si to dramaticky zväčšila
09 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Bývalý ľudský Ken Rodrigo Alves (36), ktorý sa pred časom stal Barbie bábikou menom Roddy, stále pokračuje v úpravách svojho zovňajšku. Tentokrát si táto podivná figúrka nechala zväčšiť pozadie. Zrejme sa jej to však po zásahu plastických chirurgov zdá stále málo...


Ako píše portál Blesk, táto bizarná postava kedysi dávno bývala celkom obyčajným Brazílčanom, než dospela k záveru, že sa túži stať plastikovým panáčikom Kenom, verným druhom Barbie od Mattela. Po zhruba dvoch stovkách chirurgických zásahov však Rodrigo dospel k záveru, že so svojím vzhľadom stále nie je spokojný a predovšetkým preto, že v skutočnosti túži byť Barbie, a od tej doby si prechádza zmenou pohlavia.

O tom, ako je na tom „tam dole“, sa neodvážime ani špekulovať, ale jej tvár a predovšetkým postava si prešla zmenou tak drastickou, že už by Rodriga dnes nikto nespoznal. Jeho telo musí neskutočne trpieť. Pred dvoma rokmi si dal ešte ako muž napríklad predčasný vianočný darček, ktorý spočíval v liftingu pozadí (preto zdieľala na sociálnych sieťach dosť drastické fotky, z ktorých bolo zrejmé, že si tento zákrok ani trochu neužíva). A ten istý zadok si teraz Rodrigo nechal, ako sa hovorí, prifúknuť, teda zväčšiť.



A vzápätí svoje nové krivky hrdo predvádzal na letisku Heathrow v Anglicku. Ako sa však vzápätí ukázalo na sociálnych sieťach, ani so svojimi neprirodzene širokými bokmi, inšpirovanými Kim Kardashian (39), nie je po chirurgickom zákroku úplne spokojný.

Na fotkách, ktoré Rodrigo zdieľal na Instagrame, si totiž svoje hrboľaté pozadie ešte značne zväčšil a nadvihol, takže to skoro vyzeralo, ako keby si pod šaty schovala futbalovú loptu.

Hoci nešlo prehliadnuť, k akej neprirodzenej úprave na spomínanej snímke došlo, Rodrigovi priaznivci nešetrili lichôtkami a z jej zmeny, ktorú ako sama nazýva svojou premenou v ženu, sú nadšení a tlieskajú jej, aj keď je úplne evidentné, že trpí vážnou psychickou poruchou.

Mainstreamové médiá hľadajú rasizmus všade
CNN posunula formu bojkotu kultúry na novú úroveň, keď si zobrala pod paľbu každodenný slovník, z ktorého väčšina slov nemá nič spoločné s rasizmom, informuje portál RT. Čítať ďalej
07 | 07 | 2020 | Marek Molnár