Vodič SÚV vrazil do demonštrantov Black Lives Matter v New Yorku (VIDEO)
08 | 07 | 2020 I Marek Molnár

Motorista spanikáril po tom, ako ho obklopili demonštranti Black Lives Matter (BLM) na Times Square v New Yorku, pričom prešiel davom a zachytil sa mu do podvozku bicykel, informuje portál RT.


„Máme pred sebou bicykle, ktoré blokujú križovatku a presmerovávajú dopravu, takže sme boli v tom, že sa nemusíme báť takých vecí, aké sa práve udiali,“ vysvetlil jeden z organizátor protestu po tom, ako vodiča demonštranti prenasledovali až dva bloky.

Skupina cyklistov sa pokúšala zastaviť premávku, aby umožnila demonštrantom BLM prejsť, keď vodič spanikáril po tom, ako bol jeho Dodge Durango obklopený v utorok večer okolo 21:10 miestneho času. Zábery očitých svedkov zo scény ukazujú chaos, ktorý nasledoval po incidente.







 

Keď sa vozidlo rozbehlo, jeden z bicyklov sa dostal pod SUÚ. Nikto nebol zranený, ale jeden demonštrant bol prevezený do nemocnice a bol liečený na záchvat paniky.

Prezident mestského obvodu Manhattan Gale Brewer označil incident za „trestuhodný“.



Limuzína sedan Aurus, na ktorej jazdí aj Putin, sa pri bezpečnostnom teste značne poškodila (VIDEO)
Špičková ruská automobilka Aurus, ktorá je hlavne známa výrobou limuzín pre ruského prezidenta, zverejnila video, ktoré ukazuje, že jeho sedan ostal značne poškodený po bezpečnostnom teste, informuje portál RT. Čítať ďalej
06 | 07 | 2020 | Marek Molnár